(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasiantuntija, K-Ryhmä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Oletko urasi alkuvaiheessa oleva tietoliikennetekniikan osaaja, jolla on jo tietoliikenneverkkojen perusteet hallussa? Haluatko päästä kerryttämään alan kokemusta isossa yrityksessä sekä työskentelemään ulkoisten palvelukumppaneiden kanssa? Etsimme nyt järjestelmällistä tietoliikenneasiantuntijaa K-Ryhmälle! Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Etsimme tietoliikenneasiantuntijaa vahvistamaan K-Ryhmän nelihenkistä tietoliikennetiimiä!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kartoittaa palvelupäällikkökokemusta jo uran alkuvaiheessa
* Työpaikan isossa ja mielenkiintoisessa yrityksessä
* Mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä oman osaamisesi mukaan ottaa haltuun uusia tehtäviä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Ulkoistettujen palvelukumppaneiden työn koordinointi liiketoiminnan toimeksiantojen mukaan, esimerkiksi:
* Konfigurointimuutokset
* Palvelulaajennukset ja -muutokset
* Palomuuripyyntöjen tulkkaus ja validointi
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tietoliikennetekniikan tutkinto
* Tietoliikenneverkkojen perusteet hallussa (kuten aliverkot, palomuurit, IP-verkot)
* Sujuva suomen kielen taito


Lisäksi olet


* Oma-aloitteinen
* Järjestelmällinen
* Ahkera


Eduksi nähdään aiempi työkokemus tietoliikennetekniikan tehtävistä sekä ulkoistettujen palvelukumppaneiden parissa työskentelystä.

Mikäli sinulla lisäksi on pilvipalveluosaamista (Azure), sinulla voi olla mahdollisuus päästä työskentelemään myös pilvipalveluinfran parissa, jolloin myös toimeksiannon jatkosta on mahdollista keskustella!

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaika
* Kesto: Vähintään 4 kk (mahdollisuus keskustella jatkosta, mikäli sinulla on vaadittava osaaminen sekä kyky ottaa haltuun isompia kokonaisuuksia)
* Sijainti: Kalasatama, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä K-Ryhmän puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin kauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden työskennellä tietoliikennetekniikan tehtävien parissa yhdessä ulkoisten palvelukumppanien kanssa.