(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasiantuntija - Decens Oy
Decens Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Miltä tuntuisi aloittaa työpäiväsi termien WLAN, LAN ja VPN parissa? Nyt sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työnkuvaan, mielenkiintoisessa työympäristössä!

Decens Oy:n viihtyisät toimitilat sijaitsevat Ruskossa, Tampereella. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona IT hoitaa tehtävän hakuprosessin ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Decens Oy:lle.

Asiantuntijana työskentelet IT-verkkojen asennus- sekä ylläpitotehtävien parissa loppuasiakkaiden eri toimitusprosesseissa. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu verkkolaitteiden vianselvitystehtäviä. Työpäiväsi voi myös sisältää mm. 2.tason verkkotukea ja globaalien etäpisteyhteyksien tekemistä. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta signaalinkäsittelystä sekä mahdollisuus päästä osaksi kansainvälistä työympäristöä.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta verkkopuolelta ja soveltuvaa alan tutkintoa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis verkkopuolen osaaja, vaan nyt sinulla olisi mahdollisuus saada kasvupolku urallesi draivikkaassa yrityksessä.

Etsimämme henkilö on omatoiminen ja aloitekykyinen, jolla ei mene sormi suuhun helposti ongelmatilanteissa. Työtehtävä alkaa perehdytyksellä, ja sinulla on osaavien kollegoiden tuki taustalla. Työajastasi noin puolet työskentelet Tampereen toimipisteellä ja lopun aikaa loppuasiakkailla.

Plussaa kerryttää:

-CCNA ja CCNP kurssit suoritettu

-käytännön työkokemusta verkkoinfrastruktuurin ylläpidosta

-kokemusta palomuurialustoiden ylläpidosta

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Mikko Saari (040 7386 122).