(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasiantuntija/-asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020
Omaatko kokemusta rakennusautomaatiojärjestelmistä? Haluatko kehittyä tietoliikennetekniikan ammattilaiseksi? Asiantuntijatiimimme etsii vahvistusta Vantaan toimipisteeseen!

Meillä pääset tekemään töitä ympäristön hyväksi rennossa ilmapiirissä ammatti-ihmisten keskellä. Nautit esimiehesi luottamuksesta, saat työskennellä itsenäisesti ja sinulla on käytössäsi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntasetelit ja tulokseen sidottu bonus. Tarjoamme myös mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Päätehtävänäsi on toimia asiakaskohteissa TCP/IP tietoliikenneverkkojen asennus ja viankorjaus- sekä myös pienimuotoisissa Windows työasemaympäristöjen asennus- ja ylläpitotehtävissä. Tämä liikkuva työ sisältää myös rakennusautomaatiojärjestelmien vianetsintää sekä pienkorjaus tehtäviä, joten oma auto on välttämätön.

Soveltuvan teknisen koulutuksen (tieto-/tietoliikenne-/automaatio-/sähkötekniikka) lisäksi toivomme sinulta kokemusta rakennusautomaatiojärjestelmien huolto-, ylläpito-, urakointi-, ohjelmointi- tai käyttötehtävistä. Voimme tarvittaessa kouluttaa sinut tietoliikennetehtäviin. Tärkeintä kuitenkin on, että osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti, taloudellisesti ja turvallisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan, itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta järjestelmäpäällikkö Tuuka Glad, p. 040 869 0978 perjantaisin klo 8-9 välisenä aikana. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 1.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.