(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasentaja/kuituhitsaaja (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenneasentajaa/kuituhitsaajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa valokuitu- ja kupariverkon rakentamistyöt, kuituhitsaus sekä laiteasennukset. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Espoossa, mutta töitä tehdään pääkaupunkiseudun alueella vaihtuvissa työkohteissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä tiimityötaitoja. Hakijalta odotamme myös aikaisempaa kokemusta tietoliikenneverkkotöistä (mm. laitetekniikkatuntemus) sekä kuituhitsaustaitoa. Arvostamme hakijoissa joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä ammattiylpeyttä työtä kohtaan. Tehtävä edellyttää b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa ja dynaamisessa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealan ammattilaisena sekä osaavan ja mukavan työyhteisön. Annamme jokaiselle uudelle työntekijälle kattavan perehdytyksen yritykseen ja työtehtäviin.
Tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan hetimmiten. Kyseessä on suorarekrytointi ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, miksi olet kiinnostunut tästä paikasta sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta, puh. 050 411 0271.