(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasentaja/kuituhitsaaja, Datasilta Oy (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Datasilta Oy on vuonna 2009 perustettu sähkö- ja tietoliikennepalveluiden tuottaja, joka on varustettu huippuosaamisella ja reippaalla asenteella. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Turussa, ja palvelemme yrityksiä ja kotitalouksia Uudenmaan ja Lounais-Suomen talousalueilla.

Datasilta Oy etsii nyt kauttamme kuituhitsaustaitoista tietoliikenneasentajaa.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa valokuitu- ja kupariverkon rakentamistyöt, kuituhitsaus sekä laiteasennukset. Töitä tehdään Uudenmaan alueella vaihtuvissa työkohteissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä tiimityötaitoja. Hakijalta odotamme myös aikaisempaa kokemusta tietoliikenneverkkotöistä (mm. laitetekniikkatuntemusta) sekä kuituhitsaustaitoa. Arvostamme hakijoissa joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä ammattiylpeyttä työtä kohtaan. Tehtävä edellyttää b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa ja dynaamisessa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealan ammattilaisena sekä osaavan ja mukavan työyhteisön. Annamme jokaiselle uudelle työntekijälle kattavan perehdytyksen yritykseen ja työtehtäviin.
Tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan hetimmiten.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan Datasilta Oy:n työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, miksi olet kiinnostunut tästä paikasta sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 9-15, seniorikonsultti Anette Tervakankaalta, puh. 050 411 0271.