(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasentaja
LPOnet

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Etsimme nyt viiden hengen tiimimme uutta tietoliikenneasentajaa työskentelemään Loviisan, Porvoon, Lapinjärven ja Myrskylän alueilla.

Sinulle tarjolla olevat saappaat

LPOnetin asentajana tulet työskentelemään sekä uusien liittymien asennus- ja kytkentätöiden parissa, että myös viankorjauksen tehtävissä. Uusia valokuituliittymiä asennettaessa pääset suunnittelemaan kytkennän toteutuksen yhdessä asiakkaan kanssa, ja myös viankorjaustilanteissa olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen. Tukea tarjoavat sekä asentajakollegat että hyvin tavoitettavissa oleva ja nopeasti tutuksi tuleva oman talon asiantuntijatiimi.

Miksi hakisit?

Meillä pääset toimimaan modernin teknologian parissa, sillä liittymämme toimivat valokuituverkossa. Sen lisäksi meillä voit aidosti keskittyä työhösi, koska byrokratiaa on vähän. Emme kärsi pörssiyhtiöiden kankeudesta, vaan olemme asiakkaidemme – alueen asukkaiden ja alueella toimivien yritysten – omistama osuuskunta. Pienenä operaattorina meillä tarjoutuu monipuolisten työtehtävien kautta myös mahdollisuus jatkuvasti laajentaa omaa osaamista ja oppia uutta. Tarjoamme sinulle joustavan työympäristön, liukuvat työajat ja auton käyttöön työajoja varten. Työtä tehdessä saat, ja toivommekin sinun käyttävän aktiivisesti myös ”omaa päätäsi” – ongelmanratkaisu ja itsenäinen työskentely on sallittua! Tietysti tarjoamme myös lounas- ja puhelinedun, laajakaistan kotiin sekä toimivan työterveyshuollon.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla yhtä hyvin enemmänkin kokemusta omaava kuin vasta valmistunut, mutta tärkeintä on, että ymmärrät tietoliikenneasennusten tekemisestä ainakin perusasiat. Mahdollinen kuitutöihin liittyvä aiempi kokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Koulutuksesi voi olla joko tietoliikenneasentajan tai esimerkiksi sähköalan ammatillinen koulutus, tai vastaavasti omaat vahvan käytännön kokemuksen. Lisäksi on tärkeää, että viihdyt myös asiakkaiden kanssa ja haluat palvella heitä hyvin. Ruotsin ja englannin kielitaidosta on myös kovasti hyötyä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian! Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa, ja rekrytointikonsultti Joel Kinnunen sparrailee kanssasi mielellään siitä, voisiko tämä olla juuri sinulle sopiva seuraava haaste. Tavoitat Joelin puhelimitse 050 506 0096 tai sähköpostitse joel.kinnunen@barona.fi.