(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

Haemme kansainväliselle ja arvostetulle telealan asiakasyrityksellemme Sodankylän alueelle niin aloittelevia, oppimishaluisia kuin myös jo alan kokeneita tekijöitä tietoliikenneasennustehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään tietoliikenneasentajan tehtäviä Sodankylän, sekä muun pohjoisen suomen alueella, toimisto- ja asuinkohteissa, sekä maastossa. Työtä on tiedossa arvion mukaan ainakin lokakuun 2018 loppupuolelle määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen kuitenkin tavoite ja mahdollisuus pitkäaikaiselle jatkolle. Töitä tehdään arkisin ja pääsääntöisesti normaalin päivätyörytmin mukaan, mutta toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen.

Hakijoilta toivomme asiakaspalveluhenkistä ja ammatillista asennetta työntekoa kohtaan. Työympäristösi vaihtelee yksityiskohteista vaihteleviin ulkotiloihin. Ammatillinen koulutus, esimerkiksi sähkö- ja/tai tietoliikennealalta on välttämätön edellytys tehtävistä suoriutumiseksi.

Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa ja ajokorttia. Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan hakijan eduksi. Toivomme myös työturvallisuus- ja hätäensiapukurssin suorituksia ja voimassa olevia kortteja.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneille sähkö-/tietoliikenneasentajille kehittyä ja saada työkokemusta alansa johtavasta yrityksestä. Työtehtävissä menestyminen voi avata mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja luotettavaan työpaikkaan. Tarjoamme lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina.

Edellytykset työnsaannille: Nuhteeton tausta, Asenne, Ajokortti
Eduksi luettavat asiat: Työturvallisuuskortti, Hätäensiapukurssi