(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasentaja / radioverkkoasiantuntija
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme Pirkanmaan ja Lahti-Kouvolan huoltoalueille vakituiseen työsuhteeseen

KAHTA TIETOLIIKENNEASENTAJAA / RADIOVERKKOASIANTUNTIJAA

Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa radio- ja tv-lähetinlaitteistojen sekä tietoliikennelaitteiden rakentamis-, huolto- ja ylläpitotehtävät. Työhönottopisteenäsi on joko Radio- ja TV-asemamme Tampereella tai Lahdessa.

Odotamme, että sinulla on tietoliikenne-, sähkövoima- tai tietotekniikan peruskoulutus tai olet juuri opiskelemassa alaa. Olet mastotyökelpoinen (voimassa oleva mastotyölupa on haussa eduksesi), hallitset IT-perusteet ja tunnet RF-tekniikkaa. Lisäksi on positiivinen etu, mikäli sinulta löytyy tietämystä langattomista tietoliikennejärjestelmistä (GSM, UMTS, LTE, 5G, WLAN). Olemme kuitenkin myös valmiita kouluttamaan tehtävään, joten toivomme, että omaksut asioita nopeasti ja sinulla on kova halu oppia uutta. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan vähintään BE-luokan (”pikku-e”) ajokortti, joka sinulla jo on tai jonka olet valmis hankkimaan.

Etsimämme henkilö on taitava tiimityöskentelijä, joka tulee toimeen vaihtelevissa olosuhteissa ja on valmis matkustamaan lähialueilla ja projektiluontoisesti myös kauempana. Olet asiakaslähtöinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn paineen alla, ja suomenkielen lisäksi kykenet tuottamaan teknistä dokumentaatiota myös englanniksi. Tiimityöskentelytaidot ja tuloksellisuus ovatkin välttämättömiä taitoja tehtävässä onnistumisessa.

Tehtävissäsi työskentelet turvakriittisten verkkojen parissa, mikä vaatii nuhteetonta taustaa. Siksi sinulla ei tulisi olla estettä turvallisuusselvityksen eikä huumausainetestin tekemiselle. Työsuhteen alkamisen edellytyksenä ovat myös läpäisty mastomiestesti ja terveystarkastus.

Tarjoamme sinulle innostavan, monipuolisen ja haasteellisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvän tekniikan parissa Digitan huippuosaajien kanssa!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Jukka Penttonen, Aluepäällikkö, puh. 050 302 6240, jukka.penttonen@digita.fi
Heikki Lindberg, Johtaja asennus ja ylläpitopalvelut, puh. 040 560 4974, heikki.lindberg@digita.fi

Tampere:
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.11.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@digita.fi.
Merkitse hakemukseen ”Digita/Tietoliikenneasentaja (tai Radioverkkoasiantuntija)/Tampere”

Lahti:
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.12.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@digita.fi.
Merkitse hakemukseen ”Digita/Tietoliikenneasentaja (tai Radioverkkoasiantuntija)/Lahti”.