(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasentaja (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme nyt tietoliikenneasentajaa mobiiliverkkoasennuksiin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella tehtävään työhön. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi.

Yritys on erikoistunut mobiiliverkon tukiasemalaitteiden asennustyöhön Uudenmaan alueella. Työ on hyvin liikkuvaa ja fyysistä. Työtä tehdään tiimissä ja tehtävät koostuvat tukiasemalaitteiden kaapelointi-, asennus-, konfigurointi- ja kytkentätöistä vaihtuvissa työkohteissa.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä tiimityötaitoja, tehtävään soveltuvaa koulutusta (sähköasentaja tai tietoliikenneasentaja). Toivomme aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä.

Lisäksi B-ajokortti, oma auto sekä suomen kielen taito ovat perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme:
- Pitkäaikaisen työpaikan nuorekkaassa ja luotettavassa työyhteisössä
- Ammattitaitoiset ja mukavat nuorekkaat työkaverit joiden kanssa työskennellä
- Mahdollisuuden kehittyä sähköistysalan erikoisosaajaksi

Mikäli kiinnostuit työstä, lähetä hakemuksesi viimeistään 25.10.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0372. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.