(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasentaja Forssan seudulle
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Etsimme Relacom Finland Oy:lle TIETOLIIKENNEASENTAJAA

Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on sähköalan peruskoulutus, työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työ on liikkuvaa ja työskentelyalueena on Forssan seutu, joten toivomme sinulla olevan oman auton käyttömahdollisuus. Työaika sijoittuu arkisin 07-18 välille, viikoittainen ja päivittäinen työaika vaihtelee mm. sääolosuhteiden mukaan.

Tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen tarvitset kaapelinäyttöosaamista, kykyä työskennellä myös itsenäisesti, hyvää paikallistuntemusta, matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta, valmiutta vuorotyöhön ja hälytysluonteisiin töihin, sekä sähköpätevyyttä/sähköturvallisuustutkintoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja joustavassa työympäristössä, reilun ja ammattimaisen työyhteisön tukemana.

Tehtävä on aluksi määräaikainen Baronan kautta, jonka jälkeen hyvälle tekijälle mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi jo tänään alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja työt alkavat sopimuksen mukaan.