(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasentaja, 6 paikkaa (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Datasilta Oy on vuonna 2009 perustettu sähkö- ja tietoliikennepalveluiden tuottaja, joka on varustettu huippuosaamisella ja reippaalla asenteella. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Turussa, ja palvelemme yrityksiä ja kotitalouksia Uudenmaan ja Lounais-Suomen talousalueilla.

Datasilta Oy etsii nyt kauttamme tietoliikenneasentajia pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa valokuitu- ja kupariverkon rakennus- ja viankorjaustyöt sekä laiteasennukset. Tehtävä tulee muokkautumaan valittavan henkilön osaamisprofiilin mukaan enemmän joko rakentamisen tai viankorjauksen puolelle.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä tiimityötaitoja. Odotamme hakijoilta joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä ammattiylpeyttä työtä kohtaan. Tuntemus eri laitetekniikoista, kupari- ja kuituverkoista sekä siirtoverkoista luetaan eduksi. Tehtävä edellyttää matkustus- ja varallaolovalmiutta sekä b-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa ja dynaamisessa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealan ammattilaisena sekä osaavan ja mukavan työyhteisön. Annamme jokaiselle uudelle työntekijälle kattavan perehdytyksen yritykseen ja työtehtäviin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.