Tietoliikenne- ja verkkoasiantuntija
Gemalto Oy Thales Company

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Gemalto Oy a Thales Company toimii Vantaalla ja tuottaa osana Gemalto ja Thales Group-konsernia digitaaliseen turvallisuuteen keskittyviä ratkaisuja miljoonille ihmisille maailmanlaajuisesti. Asiakkaitamme ovat viranomaiset, julkisen ja yksityisen sektorin organisaatiot, pankit ja muut finanssisektorin toimijat, joukkoliikenne, vähittäiskauppa ja teleoperaattorit. Ratkaisujemme avulla digitaalisten palveluiden käyttö on helppoa, turvallista, tapahtumien jäljitettävyys voidaan todentaa ja sitoumusten juridinen kattavuus pystytään varmistamaan. Gemalto Oy kehittää biometristen passien käyttöjärjestelmiä, valmistaa passeja ja projektihenkilöstömme vastaa viranomaishankkeiden toteutuksesta. Vantaalla meitä gemaltolaisia on noin 400 tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin, hallinnon ja tuotannon tehtävissä.

Haemme nyt vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen Tietoliikenne- ja verkkoasiantuntijaa Vantaalle.

Olisitko se sinä?

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä vastaat ensisijaisesti Vantaan toimipisteen toimisto- ja tuotantoverkkojen ylläpidosta ja kehityksestä. Tehtävään sisältyy myös jonkin verran ajoittaista matkustusta Norjaan ja muihin Pohjoismaihin. Työstä suurin osa tehdään kuitenkin Vantaalla. Työssäsi tulet olemaan tekemisissä sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden kanssa verkkoon ja tietoliikenteeseen liittyvissä tehtävissä. Vuosittaisiin sisäisiin ja ulkoisiin auditointeihin osallistumisen vuoksi on kokemus eri standardien ja regulaatioiden mukaisesta työskentelystä eduksi. Raportoit tehtävässä IT-päällikölle.

Tehtäviin kuuluu

 • LAN-verkkojen suunnittelu, kehitys ja ylläpito
 • palomuurien käyttöönotto ja ylläpito
 • tietoliikenneyhteyksien kehittäminen ja ylläpito
 • asiakastietoliikenteen seuranta ja kehittäminen
 • verkkoympäristön ja käytettävien ratkaisujen dokumentointi

Hakijan profiili  

Ihanteellisella hakijalla on kokemusta teknisistä tehtävistä vähintään 5 vuotta. Koulutustaustasi on tekniikan alalta (AMK/yliopisto/DI).  Työskentelet sujuvasti suomen- ja englannin kielellä sekä kirjallisesti että suullisesti. Työssä onnistuaksesi tarvitset: palomuuriosaamista, LAN verkkojen suunnittelukokemusta, osaamista eri tietoliikennetekniikoista – reititykset, 802.1x, LAN,VLAN, WLAN, VPN, IDS/IPS ovat sinulle ennestään tuttuja. Lisäksi REST ja Web Services osaaminen ovat eduksi. Aikaisempi kokemus projektityöskentelystä ja järjestelmällisyys ovat avain onnistumiseen tässä tehtävässä

Eduksi katsotaan lisäksi kokemus:

 • PKI-ratkaisuista
 • verkkoliikenteen salaamisratkaisuista
 • Windows-palvelimista
 • virtualisointiosaaminen
 • työskentelystä monitoimipiste- tai konserniympäristössä

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi kansainvälisessä ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Gemalto kuuluu maailman johtavaan turvallisuuspalveluita tarjoavaan Thales-konserniin, ja tarjoamme suuren konsernin tavoin mahdollisuuksia kehittyä asiantuntijana.

Kiinnostuitko?

Odotamme kuulevamme sinusta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Gemalton järjestelmään mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 24.11.2019, jonka jälkeen kutsumme hakijat haastatteluun. Rekrytointiprosessin yhteydessä selvitämme hakijoiden luottotiedot ja teetämme turvallisuusselvitykset. Rekrytoinnista vastaa It-päällikkö Kai Antila ja henkilöstöasiantuntija Tiina Janerko. Mahdolliset kysymykset rekrytoinnin aikana voi esittää Kai Antilalle puh.09-8941 4365 pe 15.11 klo 9-13.

ABOUT GEMALTO

Gemalto is a unique company to join and a great place to work. You’re giving yourself an excellent opportunity to develop a dynamic career in a friendly, international environment where we value your contribution, believe in your potential and are committed to your development. We support you by providing a sound learning platform and a clear career path that is underpinned by our policies of promotion from within, mobility, training and development programs. In line with our strategy of putting the needs of customers at the center of everything we do, and our commitment to innovation, we know it is our people who make it happen, and together we strive to exceed our customers’ expectations. More info: https://www.gemalto.com/companyinfo/careers/working

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1310478
 • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa, Helsinki