(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntijoita
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

DNA Oyj / yritysliiketoiminta / palvelutuotanto / yritysverkkoratkaisut hakee Helsinkiin tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntijoita.

Oletko sinä DNA:n seuraava tietoliikenteen ja tietoturvan ammattilainen? Liity joukkoomme ja lupaamme sinulle mielenkiintoisen roolin menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa kehittymiseesi.

Toimit palveluoperointi -yksikössämme monipuolisissa tietoliikenteen asiantuntijatehtävissä ja saat rinnallesi kymmeniä huippuluokan ammattilaisia. Meille on yrityksenä tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • muutaman vuoden kokemusta/osaamista tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisuista: palomuurit, lähiverkot (LAN/WLAN), MPLS
  • tekniikan alan koulutusta
  • asiakaslähtöistä ja yhteistyökykyistä työotetta sekä hyvää paineensietokykyä
  • hyvää suomen ja englannin kielen osaamista
  • eduksi katsomme alan sertifikaatit (Aruba, Fortinet, Cisco, Citrix)

Teemme DNA:lla töitä mutkattomasti. Meillä saat tilaa kasvaa ja rohkaisemme sinua tekemään päätöksiä. Panostamme vahvasti osaamisen kehittämiseen ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan ja oman osaamisen sertifiointiin.

Meillä saat työskennellä parhailla työkaluilla ja laajasti eri teknologioiden parissa. Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA Talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen.

Oletko etsimämme tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntija? Haluaisimme kuulla sinusta ja kertoa tehtävästä lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 11.11.2018 mennessä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition numerosta +358 50 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi