Tietoliikenne- ja sähköalan osaaja – Metering Specialist Enegialle
Enegia Energy Management Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Osaatko lukea sähkökuvia ja pidätkö itseäsi hyvänä ongelmanratkaisijana? Oletko hyvä kommunikoimaan sekä suullisesti että kirjallisesti? Jos vastasit kyllä, niin tarjoamme juuri sinulle sopivan työn.

Haemme nyt motivoituneita työntekijöitä Jyväskylään Enegian Metering Services-tiimiin. IoT:n aitiopaikalla pääset konfiguroimaan etäluentalaitteita ja liittämään mittauksia tietojärjestelmiimme, sekä osallistumaan vianhaku ja -korjaustoimiin EnerKey -järjestelmässämme.

Tiimissä jokainen henkilö hallinnoi omia asennusprojekteja sekä toimii yhteistyössä kentällä olevien asentajien ja työkavereiden kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta, kärsivällisyyttä ja kiinnostusta vikatilanteiden selvittämiseen. Tehtävä on siisti sisätyö, joka suoritetaan lähtökohtaisesti toimistoaikaan.

Taustaltasi voit olla sähköalan asentaja tai ammattikorkeakoulusta valmistunut insinööri. Koulutusta tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus tietoliikenne-/sähköalaan ja muutaman vuoden työkokemus samalta alalta. Eduksi luetaan energia-alan, energiamittaus- ja väylätekniikan sekä tietokantojen tuntemus.

Tarjoamme sinulle vakinaisen työsuhteen ja opastuksen työtehtäviin sekä hyvät henkilöstöedut.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta viimeistään 31.7.2018. Saatamme soitella haastatteluun jo hakuaikana, joten ei kannata aikailla! Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä Baronan Kaisa Lukkariseen (puh. 050 302 5852).

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1154930
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä