(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenne-/ICT -asentaja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020


Teleworks Finland Oy toteuttaa valokuituverkon kokonaisurakointia aina suunnittelusta, rakentamiseen ja verkon ylläpitoon. Yritys erikoistuu vaativiin runkoverkon toteutuksiin ja käytännössä tämä tarkoittaa kuituoptisten kaapeleiden asennusta erilaisiin maastokohteisiin ja kuitujakamoihin, joista verkkoa laajennetaan edelleen kiinteistöihin.
Työ toteutetaan nykyaikaisilla kuituhitsaus- ja mittauslaitteilla, joita käytetään jatkosten-/liitosten teon ja asennusten tarkastamisen lisäksi myös verkossa olevien häiriötilanteiden selvittämiseen sekä vianetsintään. Tutustu yritykseen ja lue lisää osoitteessa http://www.teleworks.fi

Etsimme asiakkaallemme TIETO-/ICT-asentajaa

alkuun 6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen valokuituverkkojen asennustehtäviin Keski-Suomen alueelle.
Edellytämme sinulta
- sopivaa koulutusta (tietoliikenne tai sähköasentaja)
- vähintään vuoden työkokemus asentajan tehtävistä

Työssä tarvitaan voimassa olevat tieturva-, tulityö- sekä työturvakortit ja voimassa oleva B-ajokortti (käytössä yrityksen ajoneuvo) Valokuituasennus- ja puhelinkaapelitöiden osaaminen luetaan eduksi.
Arvostamme että olet työssäsi ahkera, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sekä asiakaslähtöinen tekijä, joka pystyy tarvittaessa myös joustamaan työaikojen ja tehtävien suhteen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä hyvän perehdytyksen työhösi. Erityisen hyvän koulutuksen saat vaativiin operaattorirunkoverkon kohteisiin, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus toimia myös itsenäisesti. Saat myös asiantuntevan työyhteisön tuen, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden laajentaa osaamistasi monipuolisiin haasteisiin. Työ tapahtuu päivätyönä Keski-Suomen alueella, koko ajan vaihtuvissa kohteissa.
Työsuhde solmitaan Manpowerin kanssa ja työsuhde on alkuun määräaikainen (6 kk), jatko on mahdollinen. Jos kaipaat työurallesi uusia haasteita, niin rekisteröi hakemuksesi www.manpower.fi viimeistään 15.9.2020. Valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, turvasuojaajakorttia varten. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan puitteissa.
Lisätietoa antaa Manpowerin Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.