(Poistunut julkaisusta)

TIETOLIIKENNE-ASIANTUNTIJA / NETWORK SPECIALIST
Enfo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Etsimme kokenutta tietoliikenne-asiantuntijaa, eli network specialistia IT-Transformation-liiketoimintaamme, joko Kuopion tai Espoon Service Centeriin jatkuvan palvelun tukitehtäviin.

MISTÄ ON KYSE

Tähän tehtävään etsittävä henkilö tulee ylläpitämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan tietoliikenneratkaisuja yhdessä asiakkaiden, sisäisten sidosryhmien sekä kolmansien osapuolien kanssa. Tietoliikennepalveluja tuotamme pääsääntöisesti Ciscon LAN- & WLAN-teknologioilla sekä Fortinetin palomuuriteknologioilla.

Tehtävien sujuva hoitaminen edellyttää aiemman soveltuvan kokemuksen lisäksi myös erinomaisia kirjallisia ja suullisia kommunikointi- ja dokumentointitaitoja, koska olet tiiviissä yhteydessä asiakkaiden kanssa ja tuotat ohjeistusta ja verkkokuvia Service Centerin koko palvelutuotannolle. Päivittäisenä työkielenä on suomi ja konsernikielemme on englanti.

MIKSI  ENFO VOISI OLLA SEURAAVA SIIRTOSI

Tässä vaiheessa työuraasi haluat työyhteisöön ja rooliin, jossa asiakaspalveluasenteesi sekä aiempi kokemuksesi ja ammattitaitosi ovat avaimet asiakastyytyväisyyden varmistamiseen, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Kenties elämäntilanteesi on nykyään sellainen, jossa työn ja yksityiselämän sujuva yhteispeli on alkanut painaa vaakakupissasi. Meillä on täällä Enfossa tarjota sinulle työyhteisö, kasvuorganisaatio ja resurssit ammatilliseen onnistumiseen.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ 

Aiemman kokemuksesi perusteella tiedätkin, että tukitehtävissä työskentelevän asiantuntijan työn onnistuminen on työtehtävien suunnittelun, priorisoinnin ja loppuun viemisen yhtälö, jossa asiakkaan ongelman ratkaisun varmistaminen on koko ajan mielessä.

Tyypillinen työpäivä tässä tehtävässä voisi koostua esimerkiksi aamuisen tehtävälistan läpikäynnistä, jota seuraa esimerkiksi asiakkaan palomuuriavausten konfigurointi kriittisen SaaS-palvelun käyttöönottoa varten. Palomuurien parista singahdat luontevasti tutkimaan, minkä takia toisen asiakkaan kytkinverkossa on havaittu ongelmia kapasiteetin riittävyyden kanssa. Tämänkin selvität rautaisella ammattitaidolla lounastaukoon mennessä. Iltapäivän olet pyhittänyt esimerkiksi käyttöönottoprojektin tietoverkkosuunnittelulle, jossa sisäinen visionäärisi pääsee esiin. ”Tästä tulee mun verkko” -ajatus mielessäsi flow-tilassa uiden luot päivän kolmannelle asiakkaallesi hienoimman toimistoverkkosuunnitelman koskaan. Tältä pohjalta on hyvä lähteä kotiin valmistautumaan seuraavien Enfo-päiviesi haasteisiin.

Henkilökohtainen menestymisesi asiakasyritysten liiketoiminnan sujuvuuteen vaikuttavien tietoliikenneongelmien ratkaisijana edellyttää kokonaisvaltaista asiantuntemusta ja ymmärrystä nimenomaan IT infra-toiminnan lainalaisuuksista. Koska kyse on jatkuvista palveluista, asiakkaamme arvostavat näkemystä myös uusien tekniikoiden soveltamisesta. Siksi halu pysyä alan kehityksen aallonharjalla on arvokas valttikortti tehtävässä onnistumisessa. Loppupelissä asiakkaan tyytyväisyys on se tärkein onnistumisemme mittari. Siksi keräämme asiakkailta palautetta sekä suoraan että palautekyselyiden avulla.

HAKUOHJEET

Haku tähän tehtävään tapahtuu jättämällä PDF-muotoon tallentamasi hakemus hakulinkin kautta rekrytointijärjestelmäämme 29.3.2018 mennessä.

Mitä haluamme nähdä hakemuksessasi

Valintapäätökseemme tulee vaikuttamaan ehdokkaan kyky toimia ylläkuvatunlaisissa tehtävissä ammattitaitoisesti, yhteisöllisesti ja joustavasti asenteella, jossa korostuvat toisten kunnioittaminen, vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen ja jatkuva kehittyminen. Auta meitä tunnistamaan nämä ominaisuutesi kertomalla jo hakemuksessasi, missä aiemmissa tehtävissä olet kartuttanut sellaista osaamista, kokemusta ja taitoja, jotka varmistavat onnistumisesi tässä roolissa. Kerro myös esimerkki jostain asiakaskohtaamisesta, jonka onnistunut hoitaminen herätti sinussa suurta ylpeyttä.

Lisätietoa tehtävästä ja rekrytointiprosessista

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Juha Asikainen (Manager, IT Transformation) numerossa +358 44 765 5100 tai sähköpostitse juha.asikainen@enfo.fi.

Huomaathan kuitenkin, että uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti voimme vastaanottaa hakemuksia vain rekrytointijärjestelmäämme, jossa meillä on mahdollisuus varmistaa henkilötietojesi asianmukainen käsittely.