(Poistunut julkaisusta)

Tietokantaosaaja
Suomen Vesitieto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Suomen Vesitieto Oy on voimakkaassa kasvussa oleva vesihuollon ohjelmistojen asiantuntijayritys!

Toimitamme kehittämäämme monipuolista asiakastieto- ja laskutusjärjestelmää kaikenkokoisille vesihuoltolaitoksille. Useat Suomen suurimmista vesihuoltolaitoksista ovat valinneet Vesitiedon pilvipalvelun käyttöönsä. Järjestelmään kuuluvat myös vesihuoltolaitosten toimintaa tukevat mobiilisovellukset ja IoT-palvelut, sekä sähköisen asioinnin mahdollistava Vesitili-palvelu. Panostamme edelleen voimakkaasti uusien ominaisuuksien ja tuotteiden kehittämiseen käyttöönottoprojektien ohella.

Etsimme uusia osaajia sekä käyttöönottoprojekteihin että uuteen kehitykseen. Käyttöönottoprojekteissa keskeistä on tietojen konversio aiemmista järjestelmistä Vesitiedon ymmärtämään muotoon. Siksi etsimme erityisesti SQL-tietokantaosaajia ja datan hallinnan osaajia. Kokemus taloushallinnon järjestelmistä olisi myös etu. Kasvavassa yrityksessä tehtävät ovat kuitenkin aina monipuolisia ohjelmistokehitystehtäviä osaamisen, kykyjen ja halujen mukaan, ja työtä tehdään pitkälle tulevaisuuteen uusien asiakkaiden ja toimialojen parissa.

Työskentelemme pääosin Windows-ympäristöissä työkaluina esimerkiksi Visual Studio, ASP.NET, C#, SQL Server, Azure.

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä rooliin kasvetaan Sarasen Digitalization & Software Academy -koulutusohjelman kautta!

Tehtävä täytetään Digitalization & Software Academy -koulutusohjelmasta! Ohjelman aikana työskentelet yrityksessä koulutussopimuksella ja tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päättymisen jälkeen. Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi, hankkia uutta osaamista sekä päästä näyttämään omaa osaamista suoraan yritykseen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä tietohallinnon asiantuntijaksi

Hae heti mukaan, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja sopivia hakijoita esitellään yrityksiin välittömästi! Viimeinen hakupäivä on 16.3.2020!

Hakijoiden esivalinta käynnistyy heti. 
Päästäksesi mukaan sinun tulee täyttää seuraavat kaksi hakemusta:

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691252?locations=Oulu&&announced=0&sort=1

2. Tee tämän jälkeen Sarasen profiili osoitteessa: 

https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=369

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana TE-palveluissa.  

Koulutukseen valitaan hakijat, joille löytyy työssäoppimispaikka yhteistyöyrityksestämme.

Lisätietoja ohjelmasta, rekrytoineista yrityksistä ja osallistujien kokemuksista: 

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digiakatemia_ohjelmistokehitys

Voit myös olla yhteydessä suoraan ohjelman yhteyshenkilöihin:

Anne Kauppi, 050 400 2888 (anne.kauppi@saranen.fi) 

Matti Asumaniemi, 050 355 0393 (matti.asumaniemi@saranen.fi)