(Poistunut julkaisusta)

Tietokanta-asiantuntija
Elematic Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Vahvistamme joukkoamme ja etsimme nyt Tampereelle


TIETOKANTA-ASIANTUNTIJAA 
 

Tässä roolissa pääset suunnittelemaan toiminnanohjausjärjestelmiä betonielementtiteollisuuteen. Tehtävä pitää sisällään tietokantaan läheisesti liittyvän käyttöliittymän kehitystä, tietokannan suunnittelua ja hallintaa asiakkaiden tuotantoprosessien mukaisesti. Asiakkaitamme ovat betonielementtitehtaat globaalisti. 

Järjestelmä sisältää tilaustenhallintaa, tuotannonsuunnittelua, kustannusseurantaa ja logistiikkaa. Käytämme kehityksessä moderneja teknologioita kuten SQL-tietokantoja, web-käyttöliittymiä ja Android käyttöjärjestelmää mobiiliratkaisuissa. Kehitysprosessina meillä on Scrum.

Tehtävässäsi tarvitset tietokanta- ja SQL-osaamista. Sinulla on mielellään kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä sekä myös toiminnanohjausjärjestelmien käyttöliittymistä. Eduksi katsotaan, mikäli C#, JavaScript ja React ovat sinulle tuttuja. Olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja, joka haluaa tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa ja osaa kuunnella eri kulttuureista tulevien asiakkaiden tarpeita. Otat vastuun omasta työstäsi ja työskentelet periksiantamattomasti löytääksesi ratkaisun ohjelmistohaasteisiin. 

Odotamme sinulta:

  • teknistä koulutusta, ylempi AMK tai DI 
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • valmiutta toisinaan tapahtuvaan matkustamiseen

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset ja mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • kattavan perehdytyksen
  • mukavan tiimin
  • nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisät työtilat

Tästä eteenpäin
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Eezy Personnelin konsulttijohtaja Jarkko Laine kertoo mielellään lisää puh. 03 3138 0477.

Lunasta paikkasi ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen 23.8.2020 mennessä www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta.
 

Haku alkaa 3. elokuuta 2020 ja päättyy 23. elokuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen