(Poistunut julkaisusta)

TIETOKANTA-ASIANTUNTIJA
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme Finavian IT:n Data-yksikköön työkaveriksemme kokenutta, oma-aloitteista sekä timanttisella ongelmanratkaisukyvyllä varustettua tietokanta-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Data-yksikkö vastaa Finavian tietokanta-, integraatio- ja analytiikkapalveluista. Tietokanta-asiantuntijan roolissa vastuullasi on tietokanta-alueen kehitys-, hallinta- ja ylläpitotehtävät osana liiketoiminnalle tarjottavia palveluita. Lisäksi pääset asiantuntijan roolissa osallistumaan IT-palveluiden sekä arkkitehtuurin kehitystyöhön yhdessä liiketoimintojen kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvan koulutuksen (ammattikorkeakoulu tai korkeakoulu) sekä aikaisempaa kokemusta tietokantojen parissa työskentelystä. Erityisen tärkeänä pidämme itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä halua oppia uutta esimerkiksi pilviratkaisuihin liittyen. Lisäksi toivomme, että sinulta sujuu työkielenä suomen lisäksi myös englanti.

Odotamme, että sinulta löytyy:
• kokemusta monimuotoisten tietokantakokonaisuuksien kanssa työskentelystä DBA roolissa (esim. MS SQL Server, Oracle, PostgreSQL, MySQL)
• osaamista tietokannan laitekokoonpanojen hallinnasta (Linux/Windows-palvelimet)
• osaamista scripting kielistä (esim. JS, Powershell, Python)
• kokemusta toimittajayhteistyöstä ja -hallinnasta
• Kokemusta agile/DevOps menetelmistä ja niihin liittyvistä työkaluista (esim. Git, Jira)

Jos tunnistit itsesi, niin meillä on tarjota sinulle todella mielenkiintoinen duuni, jossa pääset osaksi ilmailun maailmaa. Saat hyvät työsuhde-edut ja huippumukavat työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla WTC-tornissa lentoaseman kupeessa, josta voit spottailla kiitoteillä liikkuvia ilma-aluksia huomattavasti helpommin kuin kenttäaitojen ulkopuolelta.

HAKEMINEN

Kiinnostuitko? Itse ainakin hakisin, jos en jo olisi täällä töissä!

Hae tehtävää 23.2.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella.

Tutustu meihin!

https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa