(Poistunut julkaisusta)

Tietokanta-asiantuntija
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Mehiläinen hakee Helsinkiin tai Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

TIETOKANTA-ASIANTUNTIJAA - ARJEN TERÄSMIESTÄ/NAISTA!
DIGITAALISET PALVELUT -YKSIKKÖÖN

Haluatko osaksi nuorekasta ja innostavaa työyhteisöä vastaamaan laajasta tietokantaympäristöstämme? Onko sinulla jo vankka kokemus liiketoimintakriittisistä SQL-tietokannoista ja niiden ylläpidosta ja haluat päästä kehittämään taitojasi monipuolisessa tietokantaympäristössä? Meillä pääset osaksi osaavaa työyhteisöä, joka kehittää ja ylläpitää toimialan parhaita digitaalisia palveluja.

Etsimme Jatkuvat Palvelut -tiimimme nyt tietokanta-asiantuntijaa, jolta odotamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta sekä timanttista ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä ja asiakaslähtöistä ajattelua.

Avainsanoja tehtävässä ovat Microsoft SQL Server sekä myös muut SQL -pohjaiset tietokannat. Tehtäviisi kuuluu SQL ympäristömme ja tietokantojen ylläpito, integraatiot ja tietokanta-arkkitehtuurin kehitys sekä digikehityksemme tukeminen tietokanta-asioissa.

Mitä teemme

Jatkuvat Palvelut -tiimi toimii Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä vastuullaan liiketoiminnan jatkuvuus, kehitysprojektit sekä digikehityksen mahdollistaminen ja tukeminen. Tiimi muodostuu alan ammattilaisista jotka odottavat sinua osaksi tiivistä tiimiä!

Tarjoamme sinulle
- Monipuolisen ympäristön Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä
- Valitsemasi työvälineet
- Vastuuta, tekemisen vapauden ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintosi mukaan
- Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyöt yms)
- Modernit toimitilat Kampissa tai Logomossa

Kiinnostuitko?

Hakuaika päättyy 31.10.2019, mutta lähetäthän hakemuksesi sekä palkkatoiveesi tehtävään mahdollisimman pian. Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Hietala, ilkka.hietala@mehilainen.fi