(Poistunut julkaisusta)

Tietokanta-asiantuntija, Turku
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
Miltä kuulostaisi päästä osaksi Mehiläisen nuorekasta ja innostavaa työyhteisöä vastaamaan laajasta tietokantaympäristöstä? Onko sinulla lisäksi jo hieman kokemusta liiketoimintakriittisistä SQL-tietokannoista ja niiden ylläpidosta ja palat halusta päästä kehittämään taitojasi monipuolisessa tietokantaympäristössä? Mikäli vastasit kyllä, haethan paikkaa jo tänään! Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Tietokanta-asiantuntijan tehtävässä pääset osaksi työyhteisöä, joka kehittää ja ylläpitää alan parhaita digitaalisia palveluita. Tehtävänäsi on työskennellä Microsoft SQL Serverin ja muiden SQL-pohjaisten tietokantojen parissa. Työssäsi tulet toimimaan osana Mehiläisen Jatkuvat Palvelut -tiimiä, jonka vastuulla on liiketoiminnan jatkuvuus, kehitysprojektit sekä digikehityksen mahdollistaminen ja tukeminen.

Tarjoamme


* Monipuolisen ympäristön Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä
* Vastuuta, tekemisen vapauden ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintosi mukaan
* Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyöt yms.)


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* SQL ympäristön ja tietokantojen ylläpito, integraatiot ja tietokanta-arkkitehtuurin kehitys
* Digikehityksen tukeminen tietokanta-asioissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vahvat taidot MS/SQL tietokannoista
* Tehtävään soveltuva koulutus
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Intoa kehittyä urallaan ja oppia uutta


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Logomo, Turku
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Mehiläisen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Mehiläinen{target="_blank"} on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläinen hoitaa, hoivaa ja huolehtii vuosittain yli 1,2 miljoonasta asiakkaasta ja sen yli 440 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 18 800 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.