(Poistunut julkaisusta)

Tietokanta-asiantuntija, Jatkuvat Palvelut
Mehiläinen, Konsernihallinto, 10101 IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haluatko osaksi nuorekasta ja innostavaa työyhteisöä vastaamaan laajasta tietokantaympäristöstämme? Onko sinulla jo vankka kokemus liiketoimintakriittisistä SQL-tietokannoista ja niiden ylläpidosta ja haluat päästä kehittämään taitojasi monipuolisessa tietokantaympäristössä? Meillä pääset osaksi osaavaa työyhteisöä, joka kehittää ja ylläpitää toimialan parhaita digitaalisia palveluja.

Etsimme Jatkuvat Palvelut -tiimiimme nyt tietokanta-asiantuntijaa, jolta odotamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta sekä timanttista ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä ja asiakaslähtöistä ajattelua.

Avainsanoja tehtävässä ovat Microsoft SQL Server sekä myös muut SQL-pohjaiset tietokannat. Tehtäviisi kuuluu SQL ympäristömme ja tietokantojen ylläpito, integraatiot ja tietokanta-arkkitehtuurin kehitys sekä digikehityksemme tukeminen tietokanta-asioissa.

Mitä teemme

Jatkuvat Palvelut -tiimi toimii Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä vastuullaan liiketoiminnan jatkuvuus, kehitysprojektit sekä digikehityksen mahdollistaminen ja tukeminen. Tiimi muodostuu alan ammattilaisista, jotka odottavat sinua osaksi tiivistä tiimiä!

Tarjoamme sinulle

- Monipuolisen ympäristön Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä
- Valitsemasi työvälineet
- Vastuuta, tekemisen vapauden ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintosi mukaan
- Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyö, yms.)
- Modernit toimitilat Helsingin Kampissa tai Turun Logomossa

Kiinnostuitko?
Hakuaika päättyy 30.1.2020, mutta lähetäthän hakemuksesi sekä palkkatoiveesi tehtävään mahdollisimman pian. Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Hietala
ilkka.hietala@mehilainen.fi