(Poistunut julkaisusta)

Tietokanta-asiantuntija (DBA)
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Mehiläinen hakee Helsinkiin tai Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

TIETOKANTA-ASIANTUNTIJAA (DBA) / ARKKITEHTIA / ARJEN SANKARIA

DIGITAALISET PALVELUT -YKSIKKÖÖN.

Haluatko osaksi nuorekasta ja innostavaa työyhteisöä vastaamaan laajasta tietokantaympäristöstämme? Onko sinulla jo vankka kokemus liiketoimintakriittisistä SQL-tietokannoista ja niiden ylläpidosta ja haluat päästä kehittämään taitojasi monipuolisessa tietokantaympäristössä? Meillä pääset osaksi osaavaa työyhteisöä, joka kehittää toimialan parhaita digitaalisia palveluja.

Etsimme Jatkuvat Palvelut -tiimimme nyt tietokanta-asiantuntijaa/arkkitehtia, jolta odotamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta sekä timanttista ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä ja asiakaslähtöistä ajattelua.

Avainsanoja tehtävässä ovat Microsoft SQL Server sekä myös muut SQL -pohjaiset tietokannat. Tehtäviisi kuuluu SQL ympäristömme ja tietokantojen ylläpito, integraatiot ja tietokanta-arkkitehtuurin kehitys sekä digikehityksemme tukeminen tietokanta-asioissa.

Mitä teemme

Jatkuvat Palvelut -tiimi toimii Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä vastuullaan liiketoiminnan jatkuvuus, kehitysprojektit/toimenpiteet ja yleisesti digi-kehityksen tuoman lisäarvon toteutuminen. Tiimi muodostuu alan ammattilaisista jotka odottavat sinua osaksi tiivistä tiimiä kantamaan omaa arjen sankarin viittaasi!

Tarjoamme sinulle

-Mielenkiintoiset ja monipuolisen ympäristön Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä
-Valitsemasi työvälineet
-Vastuuta, tekemisen vapauden ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintosi mukaan
-Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyöt, yms.)
-Modernit toimitilat Kampissa tai Logomossa

Kiinnostuitko?

Mehiläinen hakee Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

BACKEND KEHITTÄJÄÄ

DIGITAALISET PALVELUT -YKSIKKÖÖN.

Haluatko osaksi nuorekasta ja innostavaa työyhteisöä toteuttamaan toimialan parhaita digitaalisia palveluita? Oletko koodannut aina, mutta sinulla ei välttämättä ole alan työkokemusta? Meillä voit kehittyä raudankovaksi ammattilaiseksi osana osaavaa työyhteisöä.

Etsimme tiimiimme nyt backend-kehittäjää, jolta odotamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta sekä timanttista ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä reagoida ja sopeutua muutoksiin.

Avainsanoja tehtävässä ovat MSSQL ja PHP, mutta sinulla on hyvä olla kokemusta myös joistakin seuraavista: Node.js, TypeScript, AWS.

Mitä teemme

Kehitystiimimme vastaa kaikista digitaalisista palveluistamme aina käyttöliittymistä tietokantoihin ja infraan asti. Meillä on ison talon edut, mutta työtä tehdään start-up -hengessä motivoituneella otteella. Kehitämme ketterästi ja nopeasti välttäen turhaa byrokratiaa. Tiimimme yhteishenki on loistava ja meillä on hauskaa niin työajalla kuin välillä sen ulkopuolellakin.

Tarjoamme sinulle

-Mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit osaamisesi mukaan
-Valitsemasi työvälineet
-Vastuuta ja tekemisen vapauden
-Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyöt, yms.)
-Modernit toimitilat Logomossa

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.4.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa Ilkka Hietala, ilkka.hietala(at)mehilainen.fi