(Poistunut julkaisusta)

Tietokanta-arkkitehti (SQL Server)
Samlink Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Etsimme Jatkuvat palvelut -yksikköömme Espoon Leppävaaraan

Tietokanta-arkkitehti (SQL Server)

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan ja ylläpitämään toimintakriittisiä Windows SQL Server--ympäristöjä ja -järjestelmiä, joiden avulla mahdollistamme asiakkaidemme ketterän, kustannustehokkaan ja toimintavarman liiketoiminnan, sekä vaikuttamaan tulevaisuuden peruspankkiuudistuksen teknisiin ratkaisuihin, jotka heijastuvat suomalaisten arkipäivään pitkälle tulevaisuuteen.

Vastaat roolissasi SQL Server -ratkaisuista ja niiden toimivuudesta liiketoiminnan tavoitteita ja ratkaisusuunnittelua tukevalla tavalla. Päivittäisessä työssäsi osallistut erilaisiin oman vastuualueesi kehityshankkeisiin ja asiakasprojekteihin, sekä vastaat oman vastuualueesi osalta jatkuvien palveluiden häiriöttömästä toiminnasta ja tietoturvasta yhteistyössä globaalin kumppaniverkostomme kanssa. Lisäksi tehtävään sisältyy jatkuvan palvelun 2. ja 3. tason tukitehtäviä SQL Server -ratkaisuille.

Osallistut myös uusien arkkitehtuuriratkaisujen ja arkkitehtuuriin vaikuttavien muutosten suunnitteluun ja toimit tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa tukien tarvittaessa kokonaisarkkitehtuurin linjauksissa. Paneudut asiakasprojekteihimme asiantuntevasti ja kykenet viemään asiat määrätietoisesti ja ratkaisukeskeisesti parhaaseen lopputulokseen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän huippuammattilaisten ja teknisesti edistyksellisten ratkaisujen parissa. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke, teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa Espoon Leppävaarassa ja henkilöstöetumme ovat kilpailukykyiset.

Odotamme sinulta

  • vähintään 5 vuoden työkokemusta arkkitehdin roolissa vaativien Windows SQL Server -ratkaisuiden suunnittelussa ja käytännön toteutuksessa
  • tuntemusta Windows SQL Server -palvelinympäristöistä sekä vahvaa näkemystä parhaista käytännöistä ja ratkaisuista arkkitehtuurin ja ratkaisuiden näkökulmasta
  • vankkaa ylläpitokokemusta liiketoimintakriittisestä ympäristöstä
  • ymmärrystä IT-tietoturvan korkeista vaatimuksista
  • kokemusta toimittaja- ja/tai asiakasrajapinnassa toimimisesta
  • vahvoja tiimityö-, vuorovaikutus- sekä dokumentointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Arvostamme alan asiantuntijuuden lisäksi myös sen kehityksen ja trendien seuraamista – esimerkiksi kokemus Windows Azuresta on sinulle plussaa.

Oletko etsimämme henkilö?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 25.3.2018 mennessä oheisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Saviluoto, Senior Consultant, IT Talent Acquisition puhelimitse +358 40 869 0180 tai sähköpostitse ville.saviluoto@barona.fi.

Huomioithan, että teetämme tehtävään valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen henkilön suostumuksella.