Tietojohtaminen ja tiedonhallinta -tiimin asiantuntija (2)
DigiFinland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Haluatko olla mukana luomassa yhdenvertaista Suomea, jossa asukkailla on käytössään vaikuttavat ja sujuvat palvelut? Haemme asiantuntijoita kehittämään tulevien hyvinvointialueiden tietojohtamista.

Haemme nyt mukaan Virta-tiimiimme kahta tuotosten testauksen ja toimeenpanon asiantuntijaa. Virta-hankkeessa valmistellaan yhdessä hyvinvointialueiden kanssa ehdotusta yhteneväisestä vähimmäistiedosta, siihen vastaavasta tiedosta, mittaristosta ja tietosisällöstä hyvinvointialueiden johtamisen tueksi. Testauksen avulla selvitetään, ovatko raportoinnin ja analytiikan käyttötapausten sisältömäärittelyt käsittelysääntöineen laadultaan riittäviä. Määrittelyillä pyritään varmistamaan yhdenmukaisen tiedon tuottaminen hyvinvointialueiden johtamisen, seurannan ja valvonnan tueksi erilaisissa toimintaympäristöissä.

Vastuullesi kuuluvat testausprosessin kehittäminen ja ylläpito sekä varsinainen testaustoiminta ja toimeenpanon tuki. Osaamisalueesi sote-kontekstissa toivotaan liittyvän hyvinvointialueiden käytössä oleviin operatiivisiin tietojärjestelmiin sekä tietojohtamisen teknisiin ratkaisuihin ja välineisiin. Eduksi luetaan kokemus tietojohtamisen eri osa-alueiden kehitystyöstä, sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaperiaatteiden sekä substanssin ja ketterien testausmenetelmien tuntemus. Asiantuntijana vastaat hankkeen tavoitteiden toteutumisesta yhdessä muun tiimin kanssa.

Meille on tärkeää sisäinen yhteistyö, henkilöstön osaaminen ja osaamisen kehittäminen tavoitteidemme mukaisesti. Toimintamme laatu syntyy hyvin organisoidusta arjen toiminnasta, missä jokainen henkilöstön jäsen tietää tavoitteensa ja vastaa oman työnsä laadusta. Arvojemme mukaisesti toimimme asiakaslähtöisesti sekä osoitamme kunnioitusta ja luotettavuutta kaikessa tekemisessä sekä etenemme rohkeasti ja ketterästi saavuttaen tuloksia.

Me tarjoamme sinulle:

 • Yhden kiinnostavimmista kansallisen digitalisaation näköalapaikoista Suomessa
 • Inspiroivan tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan kansallisten digipalveluiden käyttöönottoon
 • Laajan verkoston eri alojen ammattilaisia työsi tueksi
 • Kannustavan työyhteisön, joka haluaa sinun loistavan työssäsi
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi osaavan ja mukavan työyhteisön tuella
 • Työn ja vapaa-ajan yhdistämistä tukevan joustavan etätyön hyvillä työsuhde-eduilla
 • Mahdollisuuksia edetä urapolullasi haluamaasi suuntaan ja vankan tukemme tässä kehityksessä

Odotamme sinulta:

 • Korkeakoulutasoista koulutusta ja kokemusta sen soveltamisesta sote-toimintaympäristössä
 • Kiinnostusta sote-alan tietojohtamisen kehittämisestä ja siihen liittyvistä haasteista
 • Oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta toimia yhteistyössä laajan verkoston kanssa
 • Työmme on vahvassa kehittymisen vaiheessa ja siksi on tärkeää, että suoriudut sovituissa aikataulussa myös nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä
 • Hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä kykyä esiintyä tarvittaessa laajallekin yleisölle

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa, mutta työskentelemme joustavasti etätöissä ympäri Suomen. Työ voi edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta. Viimeinen hakupäivä on 21.1.2022. Huom! Hakuaikaa on pidennetty. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa 21.12.2021 alkaen kehityspäällikkö Elina Välikangas, p. 050 517 4417 ja/tai hankejohtaja Jaakko Pentti, p. 040 511 6953.

Virta-hanke on osa sosiaali- ja terveysministeriön sote-tiedolla johtamisen, ohjauksen ja valvonnan toimeenpano- Toivo-ohjelmaa. Sen rinnalla toimii Valtava-hanke Kelan, THL:n ja Valviran yhteistyönä.

Virta-hankkeessa DigiFinlandin ja hyvinvointialueiden yhteisenä tavoitteena on mahdollistaa hyvinvointialueiden johtaminen luotettavalla ja ajantasaisella tiedolla sekä parantaa organisaatioiden tietojohtamisen kyvykkyyttä. Pidemmällä aikavälillä tietoon perustuva päätöksenteko johtaa oikea-aikaiseen ja oikein kohdennettuun palveluun asukkaille. Lisäksi tavoitteena on edistää hyvinvointialueiden johtamisen sekä kansallisen arvioinnin ja ohjauksen tietosisältöjen yhtenäisyyttä.

Tutustu Virta-hankkeeseen: https://digifinland.fi/toimintamme/virta-hanke/

Sijainti: Toinen linja 14, Helsinki

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot