(Poistunut julkaisusta)

Tietojenkäsittelyn lehtori
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun tietojenkäsittelyn lehtoria

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun tietojenkäsittelyn lehtoria Espoon Leppävaaran kampukselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Lisäksi haemme sivutoimisia ja määräaikaisia tuntiopettajia alla oleviin teemoihin.

Työtehtävät koostuvat AMK-tutkintokoulutuksesta, maksullisista täydennyskoulutuksista sekä TKI-toiminnasta ja yhteistyöprojekteista yritysten kanssa. Opetus ja työskentely tapahtuvat suomen ja englannin kielillä.

Tehtävä edellyttää monipuolista käytännön kokemusta painottuen erityisesti koodausosaamiseen. Osaamista tulisi olla erityisesti seuraavissa teemoissa: Java, relaatiotietokannat, JavaScript, PHP, HTML+CSS, React/Vue.js/Angular.

Aiempi kokemus opetustehtävistä ja erityisesti verkossa toteutettavien koulutusten laadukkaasta suunnittelusta ja läpiviennistä lasketaan eduksi.

Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta ja ohjaustaitoja, hyvää organisointi- ja aikaansaantikykyä, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti. Lehtorilta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi hakijalla tulee joko olla suoritettuna pedagoginen pätevyys tai tämän tulee sitoutua sen hankkimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Ilkka Kurkela p. +358 40 651 4689 pe 10.5. klo 11-12 tai to 23.5. klo 15-16 tai spostitse ilkka.kurkela@laurea.fi.

Rekrytoinnin ensimmäisessä vaiheessa käytämme videohaastattelua.

Lähetäthän hakemuksesi 23.5.2019 klo 20 mennessä: Laurean avoimet työpaikat