Tietojenkäsittelyharjoittelu rakennusalalla Virtual Design & Construction -tiimissä, kesä 2022
NCC Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Kiinnostaako sinua käyttöliittymien ja tietokantojen luominen sekä datan visualisointi? Miltä kuulostaisi palkallinen harjoittelu rakentamisen digitalisaation parissa?

Meillä NCC:llä sinulla on oiva tilaisuus päästä tutustumaan tietojenkäsittelyyn rakennusalan parissa palkallisessa kesäharjoittelussa kesällä 2022. Harjoittelun aloitus voidaan sopia alkamaan toiveidesi mukaan.

Millaista on tietojenkäsittelyn harjoittelu NCC:llä?

Tietojenkäsittelyn harjoittelijana opit soveltamaan tietojenkäsittelyn ja data-analytiikan menetelmiä rakennusliikkeen toiminnassa.

Me NCC:llä olemme erikoistuneet vaativiin ja monimutkaisiin rakennusprojekteihin, joissa hallitsemme valtavia määriä tietoa. Tulevaisuudessa tavoitteenamme on tehdä yhä parempia dataan perustuvia päätöksiä – tähän myös sinun roolisi tietojenkäsittelyn harjoittelijana liittyy.

Meillä pääset mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan käyttöliittymää sekä tietokantaa, jonka avulla hallitsemme projektiemme tilannekuvaa. Tehtävässäsi luot myös visualisointeja erilaisista tietolähteistä.

Harjoittelun aikana Microsoftin 365-ympäristö, kuten Microsoft PowerBI ja Sharepoint List, tulevat sinulle tutuiksi. Samalla opit perusteet VDC- ja BIM-menetelmistä, jotka perustuvat virtuaalisten rakennusten tietomallien hyödyntämiseen.

Voit myös itse vaikuttaa harjoittelusi sisältöön kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Kerrothan siis meille, millaisia osaamisalueita ja kiinnostuksen kohteita sinulla on!

Miksi sinun kannattaisi valita harjoittelupaikaksesi juuri NCC? 

Harjoittelijana saat meillä: 

 • Konkreettisia näyttöjä tietojenkäsittelyosaamisesi hyödyntämisestä rakennetussa ympäristössä
 • Reilun ja vakaan työnantajan – pidämme kiinni yhdessä sovitusta ja voit luottaa siihen, että saat palkkasi sovitusti
 • Mahdollisuuden ottaa lisää vastuuta kehittymisesi myötä

Etsimämme henkilö

Tämä harjoittelu on tarkoitettu tietojenkäsittelyn loppuvaiheen opiskelijalle (AMK tai yliopisto), joka hallitsee perustiedot tietojenkäsittelystä ja datan visualisoinnista. Harjoittelussa tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kieltä.

Voisiko NCC olla sinulle sopiva harjoittelupaikka? Näin haet harjoittelijaksi meille! 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si oheisen linkin kautta 28.2.2022 mennessä.  

Tiedotamme haun etenemisestä ja haastattelukutsuista sähköpostitse, joten tarkkailethan postiasi. 

Haluaisitko kysyä jotakin harjoittelijapaikoistamme? Virtual Design & Construction -tiimimme vetäjä Riku Laiho vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat hänet sähköpostitse osoitteesta riku.laiho@ncc.fi. Laitathan viestiisi otsikoksi ”Kesäharjoittelu”.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1549250
 • Tehtäväalue: Rakennusala
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Maria-Susanna Wirkkala (maria-susanna.wirkkala (a) ncc.fi)
 • Puhelin: 0505636720
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa