(Poistunut julkaisusta)

Tietojärjestelmien osaaja / Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019


Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on standardisoinnin keskusjärjestö Suomessa. Tavoitteemme on kasvattaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia standardisoinnin keinoin. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISOn, eurooppalaisen standardi­soimisjärjestö CENin sekä ulkomaisten sisarjärjestöjemme kanssa. SFS on 50 osaajan asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa pääset kehittämään ja kehittymään.  

www.sfs.fi
@standardeista

Haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen viisihenkiseen tietohallinnon tiimiimme

tietojärjestelmien osaajaa

ICT-infrastruktuurimme on nykyaikainen ja hajautettu. Tietojärjestelmäkokonaisuutemme on kattava, ja palvelut on modernisti integroitu Web Service -rajapintoja hyödyntäen. Toimimme usean ulkomaisen ja kotimaisen järjestelmätoimittajan kanssa ja etsimme tietojärjestelmä­projekteihin toimintaamme parhaiten soveltuvat kumppanit.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisten ICT-palveluidemme kehittäminen. Tällä hetkellä kehitämme etenkin myynnin ja markkinoinnin tietojärjestelmiämme hyvän asiakaskokemuksen vahvistamiseksi. Olennaista työssäsi on erityisesti digitalisointiin liittyvien tieto­järjestelmä­projektien suunnittelu, läpivienti ja käyttöönotto. 

Odotamme sinulta jo jonkin verran kokemusta tietojärjestelmäprojektien läpiviennistä ja ymmärrystä nykyaikaisesta järjestelmäarkkitehtuurista. Hahmotat järjestelmät teknisesti ja ymmärrät niiden roolin osana toimintaprosesseja. Järjestelmällisen työotteesi ansiosta pidät projektien aikataulut, kustannukset ja sisällöt raameissaan. Osallistut luontevasti myös projektien hallinnollisten asioiden valmisteluun, ml. sopimukset sekä projekti- ja testaussuunnitelmien kirjoittaminen. 

Arvostamme kykyäsi hahmottaa asiat laajasti ja taitoasi ajatella loogisesti asioita soveltaen. Olet jämäkkä, aikaansaava ja seuraat etenkin verkkopalveluiden ja web-teknologioiden kehitystrendejä. Osaat katsoa asioita diginatiivien lasien läpi ja haluat olla eturintamassa edistämässä digitaalista transformaatiotamme. 

Toivomme, että sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.  Kykenet toimimaan joustavassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa sekä viestimään teknisistä asioista ymmärrettävästi kohderyhmällesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consulting Oy:n Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864, sekä SFS:n tietohallintopäällikkö Petteri Maunu, p. 0400 382 381.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 15.10.2019. Täydennä huolellisesti hakulomakkeen tiedot, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.