Tietojärjestelmäsuunnittelija
Oulun yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Oletko ahkera ja innokas ICT-alan osaaja, joka on kiinnostunut ratsastamaan uusimpien teknologioiden aallonharjalla? Oletko valmis haastamaan itsesi ja oppimaan joka päivä jotain uutta?  Jos tämä kuulosti tutulta, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Meillä on juuri nyt hakusessa yliopiston ICT-palveluihin tietojärjestelmäsuunnittelija. 

Koodari, luova ongelmanratkaisija, liity timanttiseen osaajajoukkoomme vaikuttamaan teknologiavalintoihimme sekä toimintatapoihimme, ja jätä kädenjälkesi tarjoamiimme palveluihin! Meillä pääset tekemään sovelluskehitystä alan tuoreimmilla teknologisilla ratkaisuilla.  

Etsimme nälkäistä ja oppimiskykyistä tiimipelaaja, ei yksinäistä sutta. Tärkeintä on, että olet tiedonjanoinen, uuden oppimisen nälkäinen ja ymmärrät seuraavien termien merkityksen: 

  • tiedonsiirrot 
  • SCRUM 
  • ITIL 

Etsimämme tietojärjestelmäsuunnittelija: 

  • Tietää jonkin olio-ohjelmointikielen ja omaa siitä kokemusta 
  • Tuntee SQL-kielen  
  • Osaa versiohallinnan käytön 
  • omaa sujuvan suomen ja englannin kielen kirjallisen ja suullisen taidon 

Eikä haittaa, jos tunnet Apachen eri komponentit (mm. Karaf, Camel ja ActiveMQ) entuudestaan. Etsimämme tietojärjestelmäsuunnittelija on oma-aloitteinen ja omaa vahvan asiakaslähtöisen palveluotteen työtehtäviin sekä analyyttistä ja kehittävää lähestymistapaa kaikkeen tehtävään työhön. Arvostamme erityisesti kykyä ymmärtää ja käsitellä laajoja kokonaisuuksia. 

Meillä päiväsi täyttyvät haasteellisista työtehtävistä monipuolisessa järjestelmäympäristössä. Tarjoamme myös erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ICT-alan osaajana, tietysti oman tiimisi tukemana. Haemme osaajaa vakituiseen työsuhteeseen, johon sovelletaan 6kk koeaikaa alkuun. Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasoille 8 - 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tyypillisimmin aloittaessa palkka on 2 800€  - 3100 €.  

Kolahtiko? Täytä sähköinen hakemus pikimmiten, viimeistään 6.12.2020. Liitä mukaan hakemus, ansioluettelo ja muut asiakirjat, joiden uskot voivan edesauttaa rekrytointiasi.  Työsi alkavat 15.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimisi esimies, tietojärjestelmäpäällikkö Mira Tiilikainen, mira.tiilikainen@oulu.fi, puh. 029 448 3106. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot