Tietojärjestelmäsuunnittelija
Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Kanta-Hämeen keskussairaalan tietotekniikkapalvelut- yksikössä on avoinna tietojärjestelmäsuunnittelijan tehtävä.

Tietojärjestelmäsuunnittelijana osallistut tietojärjestelmien tehokkaan käytön edistämiseen osana SOTE-ammattilaisen päivittäistä työstä. Suunnittelijana syvennät ymmärrystä SOTE-järjestelmien toiminnasta ja toimintaprosessien tehostamisesta. Monipuolisen tehtäväkuvan myötä saat haltuun uudenlaisia tapoja ja menetelmiä hyödyntää tietoteknisiä palveluja.

Tietojärjestelmäsuunnittelijan tehtävä kuuluu tietotekniikkapalvelut -yksikön palveluintegraatiotiimiin. Tiimin tehtävänä on integroida tietotekniset palvelut organisaation eri toimintoihin ja prosesseihin. Tiimi saa palvelu- ja tehtäväpyyntöjä toiminnan puolelta, tietotekniikkapalvelut -yksikön sisältä ja ns. kolmansilta osapuolilta, mm. tietojärjestelmien toimittajilta. Palvelu- ja tehtäväpyyntöjä ovat esim. tietojärjestelmien uusien versioiden päivitykset ja toiminnan puolelta tulevat ICT-kehitysideat. Toisaalta tiimin suunnalta tarjotaan tietoteknisiä ratkaisuja toiminnan puolelle ja toteutetaan ne yhdessä käyttäjien kanssa. Näin syntyy yli toimintojen ja toimittajien ulottuva palveluintegraatio.

Tehtävässä toimiminen edellyttää hyvää palveluasennetta ja ongelmanratkaisukykyä sekä ICT-teknistä osaamista. Tunnet mahdollisesti jo valmiiksi sairaalamaailman sovelluksia tai pystyt omaksumaan nopeasti uusia järjestelmäympäristöjä. Lähdet rohkeasti auttamaan SOTE-ammattilaisia ICT-järjestelmien toiminnan parantamiseksi sekä olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen osallistuessasi mm. kansallisiin järjestelmähankkeisiin sairaalan prosessin tueksi. Arvostamme kokemusta tietojärjestelmien suunnittelusta, hyvää teknistä valmiutta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta tietotekniikan alalla.

Tulisit toimimaan muun muassa:

 • ICT-teknisenä asiantuntijana projekteissa
 • teknisenä asiantuntijana toiminnan puolelta tulevien palvelupyyntöjen ratkaisussa
 • tietojärjestelmien versiopäivitysten hallinnoinnissa ja toteuttamisessa
 • tiiviissä yhteistyössä tietotekniikkapalvelut -yksikön muiden tiimien kanssa
 • SOTE- ammattilaisen kanssa yhteistyössä tukien tehtäväprosesseja tietojärjestelmien avulla
 • monipuolisesti järjestelmätoimittajien kanssa

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Toivomme, että liität hakemukseen myös vapaamuotoisen motivaatiokirjeen. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1392983
 • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Hämeenlinna
 • Lisätietoja antaa: Tietohallintojohtaja Ari-Pekka Paananen puh. 040 830 7902 ja ICT -kehityspäällikkö Eeva Kujala puh. 050 5402485. Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi