(Poistunut julkaisusta)

Tietojärjestelmäsuunnittelija
Metropolia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Metropolian Tietohallintopalvelut tuottaa moderneja ja korkeakoulun toimintaa tukevia IT-palveluita oppimistoiminnan, hallinnon ja liiketoiminnan tarpeisiin. Tietohallintopalveluiden toiminta perustuu vahvaan omaan osaamiseen, ja olemme kysytty yhteistyökumppani suomalaisessa korkeakoulukentässä.

Järjestelmäylläpito-tiimi vastaa kampusten tietoliikenneverkon, konesalien ja loppukäyttäjän palveluiden ylläpidosta ja kehityksestä.

Haemme tiimiimme kahta tietojärjestelmäsuunnittelijaa

joiden pääasiallinen toimenkuva muodostuu runkoverkon, konesali-infrastruktuurin sekä kampusverkon ylläpidosta ja kehityksestä.

Voit olla etsimämme henkilö, jos

  • olet innostunut oppimaan uutta ja ottamaan käyttöön uusia ratkaisuja ja palveluita
  • olet ratkaisuhakuinen tiimipelaaja, jonka kanssa yhteistyökumppanisi asioivat mielellään
  • omaat hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi
  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöjä kytkentä- ja reititystekniikoiden käytännön osaamisesta.

Teknistä osaamista toivomme sinulta seuraavasti:

  • laitevalmistajariippumaton osaaminen IP-verkoista ja reitityksestä
  • ymmärrys verkkojen toteutustavoista virtualisoiduissa palvelinympäristöissä
  • ymmärrys verkkotietoturvasta ja sen komponenteista
  • ymmärrys yleisimmistä palvelinteknologioista

Runkoverkossa ajamme MPLS:ää, kampusten access-verkossa käytössä on VXLAN overlay-ratkaisu ja uudessa konesalissa Spine-.Leaf mallin fabric toteutus. Palomuuri- ja VPN-ratkaisut on toteutettu Ciscon ja Palo Alton Palomuureilla. Pääsynhallinnassa (802.1X) keskeisessä roolissa on Cisco ISE.  Tehtävässä tarvitaan myös ymmärrystä palvelinvirtualisoinnista ja normaaleista verkon palveluista (DNS, NTP, DHCP jne.).

Tarjoamme suuren korkeakoulun vaativan ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön, alan parhaat yhteistyökumppanit, mahdollisuuden kehittää omaa työkenttääsi ja osaamistasi sekä työtäsi tukevan ammattilaisten työyhteisön.

Tehtävä on vakinainen ja täytetään 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan (6kk koeaika). Tehtävä edellyttää työskentelyä kaikilla neljällä Metropolia Ammattikorkeakoulun kampuksella.

Tiedustelut
Kehityspäällikkö Tuomas Orama: tuomas.orama@metropolia.fi, puh. 050 401 3499 tai tietojärjestelmäsuunnittelija Ronnie Lupari: ronnie.lupari@metropolia.fi, puh. 040 767 0742.

Hakemukset
Hakuaika päättyy 21.2.2020. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.metropolia.fi/tyopaikat.