(Poistunut julkaisusta)

TIETOJÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJA
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019


Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 suomenkielisen Etelä-Pohjanmaan kuntaa ja sairaanhoitopiirin palveluksessa toimii yhteensä n. 3000 eri alan ammattilaista. Sairaanhoitopiirin tehtävänä on edistää piirin asukkaiden terveyttä yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa huolehtimalla sairaanhoitopiirille määrätyistä erityisvelvoitteista ja tuottamalla erikoissairaanhoidon palveluja alueen väestölle. Toimiva tietohallinto ja sen ammattitaitoiset työntekijät ovat tässä tehtävässä erittäin tärkeässä asemassa. Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä, joissa voi kehittää itseään ja omaa osaamistaan.


Etsimme nyt Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille vakituiseen toimeen kahta TIETOJÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJAA.

Tehtävässä toimit Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin Tietohallinnossa osana ammattitaitoista suunnittelupalvelutiimiä. Tietojärjestelmäsuunnittelijana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tietohallinnon suunnittelutehtävät (ITIL 2-3 tasot, ongelman- ja muutoksenhallinta). Tulet toimimaan päävastuullisena suunnittelijana mm. keinoälyn, robotiikan ja data-allaskokonaisuuden parissa. Erityisesti Big Datan analysointiin, visualisointiin ja hyödyntämiseen liittyvät suunnittelutehtävät ovat olennaisessa osassa roolia.
Esimiehenäsi toimii ICT-Suunnittelupäällikkö.

Sairaanhoitopiirin tietohallinnossa työskentelee yhteensä n. 60 asiantuntijaa, jonka vastuulla ovat noin 450 palvelinta ja 400 erilaista tietojärjestelmää.

Edellytämme

  • soveltuva ammattikorkeakoulututkinto
  • ICT alan työkokemusta vähintään 3 vuotta
  • kirjallista ja suullista englannin kielentaitoa


Tarjoamme

Sairaanhoitopiiri on työnantajana koulutus- ja tutkimusmyönteinen. Uusille työntekijöille lupaamme kattavan perehdytyksen ja kollegoiden tuen. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti pyritty edistämään mm. etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan ja työaikapankin käyttöönotolla.
Palkkaus on kannustavaa ja hankitut lisämeriitit otetaan huomioon. Tehtävän peruspalkka määräytyy Kunta-alan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää viimeistään 5.1.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "Tietojärjestelmäsuunnittelija, Seinäjoki" kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Mikko Keskinen, puh. 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.