(Poistunut julkaisusta)

Tietojärjestelmäkehittämisen asiantuntija
Viestintävirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Haemme Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskukseen tietoturva-asiantuntijaa vakinaiseen virkaan.

Tietoturva-asiantuntijana tehtävänäsi on Kyberturvallisuuskeskuksen tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpito. Toimit kehitysprojektien projektivastaavana ja vastuullasi olevien tietojärjestelmien pääkäyttäjänä. Huolehdit yhdessä muiden tiimijäsenten ja Viestintäviraston tietohallinnon kanssa järjestelmien päivittäisestä operoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä CERT- ja NCSA-toimintojen asiantuntijoiden kanssa, jotka hyödyntävät kehittämiäsi järjestelmiä ja työkaluja tietoturvaloukkausten käsittelyssä.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja ja taitoja
  • tietojärjestelmien ylläpito- ja kehittämisosaamista
  • itsenäistä ja vastuullista työotetta
  • hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä
  • sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
  • erinomaista suomen, hyvää englannin ja riittävää ruotsin kielen taitoa.

Lisäksi arvostamme

  • kokemusta Windows- ja Linux-ympäristöjen keskitetystä hallinnasta (AD, Ansible, Puppet)
  • virtualisointitekniikoiden tuntemusta
  • havainnointikykyyn liittyvien verkkoteknologioiden tuntemusta (IDS, Snort, Suricata)
  • ohjelmointi- ja skriptauskielten osaamista (Python, Bash, Perl, Ruby).

Palkkaus määräytyy vaativuusluokan H (4026,98 €/kk) mukaan. Lisäksi maksamme henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa lisää enimmillään 38 % peruspalkasta. Virka on viraston yhteinen ja sijoitettu Kyberturvallisuuskeskukseen.

Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Virkaan valittavan henkilön tulee olla Suomen kansalainen (Valtion virkamieslaki 7§).

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 19.6. - 6.7. ja 6. - 15.8. Havainnointipalvelut-ryhmän päällikkö Kristian Selén, p. 0295 390 562. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)viestintavirasto.fi.

Tallenna hakemuksesi 15.8.2018 klo 16.15 mennessä valtion työnhakusivustolle osoitteeseen www.valtiolle.fi (ID 31-107-2018). Voit myös toimittaa hakemuksesi meille 16.7. alkaen uuteen toimipaikkaamme Kumpulaan osoitteella Viestintävirasto, Kirjaamo, PL 313 (Erik Palménin aukio 1), 00561 Helsinki. Ennen muuttoamme 13.7. asti hakemuksen voi toimittaa osoitteella PL 313 (Itämerenkatu 3 A), 00181 Helsinki. Merkitse kuoreen tunnus "Tietojärjestelmäkehittämisen asiantuntija, ID 31-107-2018". Hakemuksia ei palauteta.

Lisää tietoa Viestintävirastosta ja Kyberturvallisuuskeskuksesta:

Meillä Viestintävirastossa on kehittämistä ja kehittymistä tukeva kulttuuri. Panostamme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvoinnin tukemiseen. Joustava työaika ja etätyö helpottavat työn ja vapaa-ajan tasapainon säilyttämistä. Meillä on käytössämme myös liikunta- ja kulttuurietu, työmatkaetu, monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä kattava työterveyshuolto. Muutamme heinäkuussa 2018 uusiin juuri meitä varten suunniteltuihin toimitiloihin Helsingin Kumpulaan.

Lisää tietoa Kyberturvallisuuskeskuksesta löydät osoitteesta: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus.html

Tutustu Kyberturvallisuuskeskuksen erilaisiin työnkuviin ja tehtäviin:
https://www.viestintavirasto.fi/viestintavirasto/avoimettyopaikat.html

Haastattelut pidetään pääsääntöisesti viikoilla 33 - 34, mutta ne voidaan aloittaa jo hakuaikana. Palvelussuhteen alussa on koeaika, jonka pituus on enintään kuusi kuukautta.

Annonsen på svenska: www.kommunikationsverket.fi.