(Poistunut julkaisusta)

Tietojärjestelmäasiantuntija
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Oulun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa on avoinna

TIETOJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAN

tehtävä lasten diabetestutkimuksessa 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suomalaisessa DIPP-tutkimuksessa (Type 1 Diabetes Prediction and Prevention Study) selvitetään tyypin 1 diabeteksen syntyä, riskitekijöitä ja ennaltaehkäisyä. Tutkimuksen seulontavaiheessa vastasyntyneen napaverestä selvitetään, onko lapsella lisääntynyttä perinnöllistä alttiutta sairastua tyypin 1 diabetekseen. Lapset, joiden tautialttius on lisääntynyt, kutsutaan seurantaan 15-vuotiaaksi saakka. DIPP-tutkimuksessa on 25 vuoden aikana seulottu yli 250 000 lasta ja yli 19 000 on osallistunut seurantaan. Tutkimus on edelleen käynnissä Oulun, Turun ja Tampereen yliopistollisissa sairaaloissa.

Tietojärjestelmäasiantuntijan tehtävään kuuluu DIPP-tutkimustietojen hallinnan ja yhtenäisen tietojärjestelmän kehittäminen yhdessä järjestelmätoimittajan, DIPP-tutkimuksen johtoryhmän ja paikallisten IT-asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu koordinoida tutkimushenkilökunnan koulutusta uudistuvan tietojärjestelmän käyttöönottamiseksi.  

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työssä hankittua käytännön kokemusta.  Arvostamme hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, tavoitteellista työotetta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa sekä yhteiskunnallisesti että globaalisti tulevaisuuden kehitykseen ja tutkimukseen. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän pitkäaikaisessa hankkeessa, sekä mukavan, kokeneen ja kannustavan työyhteisön. Lisäksi Oulun yliopiston tarjoamat kattavat tukipalvelut mahdollistavat sinulle täyden keskittymisen ydinosaamiseesi ja sen laajentamiseen. Etuisuuksiimme kuuluvat myös ison organisaation kehittymismahdollisuudet, nykyaikaiset työvälineet, joustava liukuva työaika sekä etätyömahdollisuus sopimuksen mukaan

Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 8-10, riippuen kokemuksesta. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Tehtävä on määräaikainen ja se täytetään kahdeksi vuodeksi. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus liitteineen pyydetään jättämään sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 30.10.2020. Seuraavat dokumentit tulee liittää hakemukseen:

1. Curriculum Vitae

2. Lyhyt kuvaus osaamisesta ja motivaatiosta tehtävään

3. Muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen

Lisätietoja antaa tutkimusjohtaja, professori Riitta Veijola (riitta.veijola@oulu.fi tai puh. 040 742 2328)