(Poistunut julkaisusta)

Tietojärjestelmäasiantuntija
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Kansalliskirjasto on suomalaisen kulttuuriperinnön säilyttäjä ja julkisen sektorin ohjelmistonkehittäjä. Asiantuntijamme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät tietojärjestelmäratkaisuja, joiden avulla kotimainen julkaisutuotanto talletetaan ja asetetaan käyttöön. Näin edistämme koko maan kirjastojen, museoiden ja arkistojen aineistojen saavutettavuutta ja palvelujen käytettävyyttä sekä tieteen avoimuutta.

Haemme

TIETOJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2019 – 30.11.2020 (projekti), aloitusaika on sovittavissa.

Tietojärjestelmäasiantuntijan tehtävät liittyvät kulttuuriaineistolain (1433/2007) mukaiseen kotimaisten verkkoaineistojen ja e-julkaisujen arkistointiin ja käyttöön asettamiseen. Tehtävänäsi on osallistua e-julkaisujen (esim. e-kirjat, e-lehdet ja e-musiikki) luovutusprosessien sekä verkkoaineistojen käyttöön asettamisen ja aineistojen säilytysratkaisujen suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Python-, PHP- tai JavaScript-ohjelmointitaitoja. Tehtävässä on hyödyksi kokemus komentoriviympäristössä työskentelystä sekä tietokantojen ja web-palvelimien käytöstä.

Arvostamme tehtävän hoitamiseen soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoja sekä e-julkaisujen tekniikoiden ja formaattien tuntemusta.

Palkkasi on noin 3 300–3 700 euroa kuukaudessa riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Lisätietoja tehtävästä ja palkkauksesta antavat palvelupäällikkö Aija Vahtola, aija.vahtola(at)helsinki.fi, 02941 40797 ja tietojärjestelmäasiantuntija Erik Lindholm, erik.lindholm(at)helsinki.fi, 02941 44372. Toimipaikkana on Unioninkatu 36, Helsinki.
Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa hr-koordinaattori Katariina Koistinen, katariina.koistinen@helsinki.fi.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmässä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Hakuaika päättyy 11.11.2019, mutta haastattelemme tehtävään jo hakuprosessin aikana.