(Poistunut julkaisusta)

Tietojärjestelmäasiantuntija
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Tietojärjestelmäasiantuntija työskentelee Jyväskylän Energia -konsernin tietohallintotiimissä yhdessä viidentoista muun IT-ammattilaisen kanssa. Tiimin tehtävänä on tietoteknisten ratkaisujen kehittämisen koordinointi ja tehokas resursointi sekä kumppanihallinta nimettyjen avainkumppanien osalta. Tavoitteena on yhdessä valittujen yhteistyökumppanien kanssa tarjota nykyaikaisia, kustannustehokkaita ratkaisuja yrityksemme eri toiminnoille.

Osallistut erilaisiin tietojärjestelmien kehitysprojekteihin sekä ICT-tukitehtäviin, joissa saat pääasiallisen palveluvastuun sinulle nimettävän liiketoiminnon tietoteknisten palveluiden tuottamisesta ja hallinnasta. Vastuualueellasi on myös tiedon etsimiseen ja hankintaan liittyvien menetelmien kehittäminen.

Odotamme sinulta halua ja kykyä verkostoitua sekä laajaa tietojärjestelmien toiminnallisuuksien ymmärtämistä. Arvostamme web-käyttöliittymäosaamista, nykyaikaisten sovellusalustojen tuntemusta sekä ETL-, Web Services-, XML- ja integraatio-osaamista.

Eduksesi luetaan vahva Azure ja O365-osaaminen (mm. Sharepoint ja PowerBI), kokemus eri tietokantateknologioista, dokumentinhallintajärjestelmien tuntemus sekä tietoturva- ja tietosuoja-asioiden osaaminen.

Toimistojärjestelmäosaamisesi on hyvä, ja projektityöskentely sujuu sinulta helposti. Odotamme sinulta kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja positiivisia haasteita kehittyvällä toimialalla. Raportoit tietohallintopäällikölle.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Asemapaikkasi on Jyväskylä.

Lisätietoja: tietohallintopäällikkö Marko Metiäinen, p. 040 5319584, marko.metiainen[at]jenergia.fi

 

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 20.11.2018 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä ”Tule töihin”. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.