(Poistunut julkaisusta)

Tietojärjestelmäasiantuntija - Pyhäntä / Oulu - Pyhäntä, Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
LapWall Oy on vuonna 2011 perustettu elementtirakentamiseen erikoistunut yritys, joka on laajan tuotevalikoimansa ja nykyaikaisten tehtaidensa ansiosta kasvanut nopeasti Itämeren alueen johtavaksi puuelementtivalmistajaksi. Ammattimainen myynti ja myyntityökalut, nykyaikainen 3D -suunnittelu ja elementointi, pitkälle automatisoidut tehdastuotannot, tehokas ja nopea asennus, sekä kuivaketjun laadukas hallinta. Näistä aineksista on puuelementoinnin suunnannäyttäjäyritys tehty.
Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme LapWall Oy:lle Tietojärjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä joko yrityksen pohjoisen toimipisteellä Oulussa tai vaihtoehtoisesti yrityksen kotipaikkakunnalla Pyhännällä. Huomioithan kuitenkin, että tehtävässä vaaditaan läsnäoloa (n. 1-2 päivää viikossa) Pyhännällä sekä ajoittaista matkustusvalmiutta toimipaikkojen (Pyhäntä, Oulu, Pälkäne, Vantaa) välillä.  Tehtävän kuvaus Tässä tehtävässä työskentelet koko organisaation tärkeänä tukipilarina ratkoen järjestelmien ja laitteiden aiheuttamia oikkuja sekä toimit arjen supersankarina tarjoten IT-lähitukea järjestelmäkäyttäjille. Työpanostasi tarvitaan myös erilaisissa järjestelmäkehitys- ja käyttöönottoprojekteissa, joihin osallistut projektipäällikön apuna. Lisäksi pääset vaikuttamaan tuleviin ohjelmisto- ja laitevalintoihin, sillä saat vastuullesi laite-, liittymä- ja ohjelmistohankinnat. Ja lopuksi vielä tärkeänä tehtävänä: perehdytät uudet työntekijät talon järjestelmäkattauksen ja tietoturvallisen työskentelyn saloihin sekä hallinnoit käyttöoikeuksia.  Toivomme sinulta Tässä tehtävässä tietotekninen koulutustausta (esim. tietotekniikan insinööri) ja vähintään muutaman vuoden työkokemus IT-tuen työtehtävistä antavat hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen. Tehtävän itsenäisen luonteen vuoksi toivomme sinulta oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Myöskään kärsivällisyydestä ja asiakaspalvelutaidoista ei ole tässä tehtävässä haittaa. 

Toivomme, että seuraavat termit olisivat sinulle enemmän kuin pelkästään nimeltä tuttuja: Windows 10, Office 365, Teams, Power BI, SharePoint, Teamviewer, SQL, Active Directory ja Android pohjaiset mobiililaitteet. Lisäksi lähiverkkotekniikat ovat sinulle vähintäänkin jossain määrin tuttuja ja kokemus erilaisista toiminnanohjausjärjestelmistä (esim. Lean Systems) katsotaan eduksi.  Tarjoamme sinulle  LapWall Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakaasti kasvavan ja kehitysorientoituneen yrityksen palveluksessa. Monipuoliset ja modernit järjestelmätyökalut sekä kattava yhteistyöverkostomme tuki luovat loistavat puitteet työlle. Tietojärjestelmäasiantuntijalle on tarjolla itsenäinen ja vaihteleva työnkuva, joten tässä tehtävässä ei pääse takuulla kyllästymään rutiineihin! Kiinnostuitko?
Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.2 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, puh. 050 4090174 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (Arkisin klo 8-16).