(Poistunut julkaisusta)

Tietojärjestelmäarkkitehti
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme TIETOJÄRJESTELMÄARKKITEHTIA tietohallintoon.

Tietojärjestelmäarkkitehtina tulet työskentelemään tietojärjestelmien ja tietojärjestelmiin talletettujen tietojen hallinnan kehittäjänä, tietoteknisen ympäristön dokumentoijana ja Laurean kokonaisarkkitehtuurista vastaavana henkilönä. Tehtävään kuuluu mm. tietojärjestelmien, -virtojen ja -varantojen kuvausten kartoitus, määrittely ja toteutus sekä olemassa olevien kuvausten ajantasaisuuden valvonta ja ylläpito. Osallistut tietojärjestelmähankeisiin kokonaisarkkitehtuurin asiantuntijana sekä ohjaat järjestelmien välisten integraatioiden määrittelyä ja toteuttamista yhdessä Laurean muiden asiantuntijoiden ja tietojärjestelmätoimittajien kanssa. Kehität ja laadit ohjeistusta toimintojemme kehittämiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, arvostamme korkeakoulututkintoa. Toivomme myös, että sinulla on KA-mallien tuntemusta sekä aikaisempaa käytännön työn kautta hankittua kokemusta ja osaamista kokonaisarkkitehtuurityöstä, arkkitehtuurikuvausten laatimisesta sekä tietojärjestelmien kehittämisestä. Tunnet myös laajasti erilaisia sovellus-, tietokanta- ja integraatioteknologioita sekä tämän päivän pilviteknologioita.

Tehtävässä työskentelet useiden sidosryhmien kanssa, minkä vuoksi toiminnassasi korostuu projektityöosaaminen, hyvät sosiaaliset taidot, yhteistyökyky sekä innostunut ja järjestelmällinen työote. Olet tottunut dokumentoimaan työsi tulokset.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi, pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja koet olevasi osa korkeakouluyhteisöä. Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Tehtävästäsi raportoit kehityspäällikölle. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävien aloitus on 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Tuuli Rinne, joko sähköpostilla tai puhelimitse (+358-50-366 1850) tiistaina 24.4. klo. 9-10 välillä ja tiistaina 30.4. klo. 9-12 välillä.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 5.5.2019: Laurea avoimet työpaikat

Rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa käytämme videohaastattelua. Varsinaiset haastattelut pidetään 20.5.2019.