(Poistunut julkaisusta)

Tietohallintovastaava
Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Maanpuolustuskoulutusyhdistykseen (MPK) haetaan tietohallintovastaavaa.

Tietohallintovastaava osallistuu MPK:n tietohallinnon kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen vaatii aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön, kykyä hahmottaa ja hallita laajoja asiakokonaisuuksia sekä kokonaisuuksien välisiä riippuvuuksia, hyvää ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Tietohallintovastaava toimii hallintopäällikön alaisuudessa. 

MPK:ssa on käytössä O365-ympäristö, jonka tuntemista etukäteen edellytämme. Tehtävään sopiva pohjakoulutus on alan alempi korkeakoulututkinto. Hakijalta toivotaan aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eduksi luetaan kiinnostus ja ymmärrys tietosuoja- sekä tietoturva-asioihin.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn sekä mielenkiintoisen työyhteisön. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tietohallintovastaavan keskeisimpiä tehtäviä ovat muun muassa:

  • käyttäjien tukeminen ja tietoteknisten ongelmien ratkominen (lähi- ja etätuki)
  • osallistuminen eri tietojärjestelmien kehittämiseen
  • tietosuoja- ja tietoturva- sekä tietojärjestelmien ohjeistaminen ja kouluttaminen
  • käyttäjähallinta
  • IT-laitehankinnat sekä käyttöönottamisen koordinointi (sis. laite- ja ohjelmistoasennukset)

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika ja tehtävästä maksettava palkka on noin 3 000 €/kk. Hakijasta tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköpostitse 17.12.2018 mennessä osoitteeseen timo.mustaniemi@mpk.fi