(Poistunut julkaisusta)

TIETOHALLINTOPÄÄLLIKKÖ/CIO
Vallox Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Laaja-alainen ja useiden vuosien kokemuksesi vaativissa tietohallinnon tehtävissä ja projekteissa luo edellytykset vastata Valloxin tietojärjestelmien toimivuudesta sekä ICT-strategian luomisesta

Huolehdit, että tietojärjestelmät tukevat sekä strategista että operatiivista johtamista. Tietotekniikan asiantuntijana olet mukana tukemassa myös ilmanvaihtokoneiden tuotekehitystä sekä liiketoiminnan kehittämistä. Tietohallintopäällikkönä olet osa Vallox Oy:n johtoryhmää ja raportoit töistäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Ymmärrät valmistavan teollisuuden tuotannollista toimintaa ja toimit organisaation eri puolilla ketterästi ja yhteistyötä rakentavasti.  Näet digitalisaation mahdollisuutena kasvattaa yrityksen liitetoimintaa, mutta tunnistat myös sen tuomat uhat ja hallitset riskit. Järjestelmällisenä ja tarkkana pidät siitä, että asiat ovat hyvin dokumentoitu ja aikataulut pitävät. Et kaihda itsenäistä työotetta ja kommunikoit sujuvasti muiden kanssa vähintään suomeksi ja englanniksi. Sinulla on hyvät verkostot ja pidät jatkuvasti yhteyttä alan muihin toimijoihin. Tunnet ICT:n yleisen kehityksen uudet tuulet ja pysyt aina ajan hermolla.

Tunnistitko itsesi ja tulevaisuuden näkymäsi?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 30.09.2018 osoitteessa www.mercuriurval.com/fi-fi, viite FI-12141. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sally Ahlblad, p. 0207 420 531 varmimmin tavoitettavissa 20.9.2018 klo 9:30-11.