(Poistunut julkaisusta)

Tietohallintopäällikkö
FinnHEMS Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haemme nyt joukkoomme liiketoimintalähtöistä

TIETOHALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan FinnHEMSin IT -strategian kehittämisestä ja toteuttamisesta kokonaisuudessaan. Tietohallintopäällikkö raportoi toimitusjohtajalle.

Keskeiset tehtävät:

  • yhtiön IT-strategian ja hallintomallin laatiminen ja sen päivittäminen
  • liiketoiminnan tarpeisiin perehtyminen ja niitä vastaavien palveluratkaisujen kehittäminen ja hankkiminen IT-palvelumarkkinoilta
  • hankintaprosessin hallinta ja siihen liittyvät sopimusneuvottelut
  • palvelutasojen aktiivinen seuranta ja kehittäminen
  • kehitystarpeiden projektointi ja toimittajien ohjaaminen

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvan teknisen osaamisen lisäksi kykyä ymmärtää liiketoiminnan tarpeita ja suunnitella niitä parhaiten palvelevia ratkaisuja. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja omaat näkemystä ja ideoita asioiden kehittämiseksi. Hankintaprosessin hoitaminen ja toimittajayhteistyö sujuvat sinulta ammattimaisesti. Talouden suunnittelu ja seuranta on sinulle tuttua. Olet neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoinen ja viestit asiat tehokkaasti eri sidosryhmille. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Odotamme, että sinulla on vähintään opisto- tai AMK-tasoinen tutkinto ja ainakin 3 vuoden kokemus tietohallinnon johtamisesta menestyksellisesti organisaatiossa, jossa IT-palvelut on hankittu kumppaneilta.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja laajan tehtäväkentän merkityksellisen toiminnan parissa sekä ympärillesi ammattilaisista koostuvan työyhteisön. Toimitilat sijaitsevat Vantaalla lentoaseman läheisyydessä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si 25.8.2019 mennessä Personnelin sivuilla www.personnel.fi / tietohallintopäällikkö, FinnHEMS Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin konsultti Heidi Tuomikorpi p. 043-824 3261.