(Poistunut julkaisusta)

Tietohallintopäällikkö
Pirkanmaan Voimia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme nyt Pirkanmaan Voimia Oy:lle

TIETOHALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

Johdat yrityksen tietohallintoa ja toimit ICT-yksikön esimiehenä. Tehtäväsi on keskeinen osa yhtiön strategisten tavoitteiden mahdollistamista ja toimivan käytännön toteuttamista. Digitalisaation ja tiedolla johtamisen merkitys korostuu yrityksen tulevaisuuden  tavoitteiden saavuttamisessa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja monipuolista kokemusta ICT-asioista. Olet vahva digitalisaation osaaja ja osaat nähdä sen mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä. Hallitset tietoturva- ja tietosuoja-asiat. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja eteenpäin katsova. Pystyt viemään vastuullasi olevat hankkeet maaliin saakka. Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja henkilöstöjohtamistaidot ovat perusta tehtävässä menestymiselle.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, konsultit Noora Welling, p. 03 3138 0441 tai Ari Juvonen, p. 03 3138 0444. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 2.6.2019 web-sivujen www.personnel.fi kautta.