(Poistunut julkaisusta)

Tietohallintopäällikkö
Suomen Erillisverkot -konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Tietohallintopäällikköä

Tehtävässä vastaat konsernin sisäisten tietohallintopalveluiden tuottamisesta yhdessä konsernin sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Vastaat tietohallinnon vuosisuunnitelman ja budjetin laadinnasta sekä niiden seurannasta. Toimit konsernin tietohallintotiimin henkilöstön esimiehenä ja osallistut myös itse asiantuntijana IT-projekteihin, jotka voivat olla konsernin sisäisiä hankkeita tai konsernin asiakkaille tehtäviä ratkaisuja. Tehtäviisi sisältyy lisäksi vastuita mm. seuraavilta osa-alueilta:

  • IT-palveluiden laadunseurannasta ja kehityksestä sekä kumppanihallinnasta
  • IT-projektien ja hankkeiden koordinoinnista
  • lisenssienhallinnasta sekä
  • konsernitasoisten prosessien ja toimintamallien kehittämisestä

Eduksi katsotaan osaaminen ja kokemus konsernitasoisesta tietohallinnosta sekä tavanomaista korkeampien turvallisuusvaatimusten IT-ympäristöissä toimimisesta. Tarkempi toimenkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Kerro hakemuksessa myös, mikäli sinulla on edellä mainittujen osa-alueiden lisäksi muuta erityisosaamista esimerkiksi tiedon- ja asianhallinnasta taikka tietoturvallisuudesta tai tietosuojasta.

Tehtävä sijoittuu Suomen Erillisverkot -konsernin emoyhtiö Suomen Erillisverkot Oy:öön.

Odotamme sinulta soveltuvaa insinööri AMK tai korkeakoulututkintoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta sekä tiimityöskentelytaitoa että kykyä työskennellä itsenäisesti ja päämäärähakuisesti. Kykenet tehokkaasti toimeenpanemaan IT-hankkeita myös korkeiden turvallisuusvaatimuksen omaavissa ympäristöissä. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, tarkka ja johdonmukainen. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja läpivientikykyinen, sekä tarvittaessa valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Hallitset hyvin asiakokonaisuuksia ja pystyt dokumentoimaan ne mallikkaasti.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä turvallisuuskriittisiä palveluja tuottavassa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Toimimme usealla paikkakunnalla Suomessa ja tehtäväsi ovat valtakunnallisia, joten työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipisteesi on Espoossa tai Jyväskylässä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilö turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnelin henkilöstökonsultti Nelli Lavanti, tiistaina 9.4. klo 11-12 ja keskiviikkona 17.4. klo. 11-12, puh. 040 6860 557 sekä Erillisverkot -konsernin hallintojohtaja Ara Haikarainen, torstaina 11.4. klo 12-13 ja maanantaina 15.4. klo 10-12, puh. 050 5577 590.

Täytä hakulomake osoitteessa https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/tietohallintopaallikko-3/ ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 21.4.2019 mennessä.