(Poistunut julkaisusta)

Tietohallintopäällikkö, Tuotanto
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, tietohallinto
Vantaan Tietohallinto

Kielotie 14, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Tervetuloa mukaan perustamaan Vantaan uutta tietohallintoa!

Siirtyessämme uuteen tietohallinnon johtamisen malliin Vantaalla, haemme nyt tuotannosta vastaavaa tietohallintopäällikköä Vantaan kaupungin tietohallintoon.

Olet toimintatyyliltäsi ratkaisukeskeinen, jämäkkä ja omaat erinomaiset yhteistyötaidot. Osaat organisoida isojakin kokonaisuuksia ja viet tavoitteellisesti asiat loppuun saakka. Johdat omaa vastuualuettasi itsenäisesti ja tehokkaasti – sama työote välittyy myös integraattoripalvelun ohjaamiseen. Toimit osana noin kymmenen hengen tietohallinnon johtamiseen keskittynyttä asiantuntijaorganisaatiota, josta löytyy vahvaa ja monipuolista osaamista ICT:n kentältä sekä tietohallinnon palveluita tuottava yhteistyökumppani, joka vastaa taktisen ja operatiivisen tason palveluiden tuotannosta.

Tietohallintopäällikön tehtävässä keskeinen vastuualue on ohjata kaupungin IT-integraattoripalvelua ICT-tuotannon osalta, joka kattaa n. 50.000 päätelaitetta, n. 400 eri tietojärjestelmää sekä 200 toimittajaa. Ohjaustyö toteutetaan vuorovaikutteisesti IT-integraattoripalvelun suuntaan. Lisäksi tietohallintopäällikkö osallistuu asiakkuustyöhön yhdessä ICT-asiakkuuspäälliköiden kanssa, etsimällä ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin sekä edistämällä niitä investointi- ja kehitysohjelmien avulla.

Tietohallintopäällikön vastuulla on myös IT-ympäristöihin liittyvien investointien suunnittelu. Tietohallintopäällikkö vastaa investointiohjelman suunnittelusta IT-tuotannon näkökulmasta sekä sen optimoinnista kulloisenkin taloussuunnitelmakauden tavoitteiden mukaisesti. Keskeisiä osaamisalueita ovat strategiatyö- ja suunnitteluosaaminen, verkostotyö, vahva IT-osaaminen ja IT-talousosaaminen sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta keskeisiä osaamisalueita ovat hyvä strategiatyö- ja suunnitteluosaaminen, kokemus verkostotyöstä ja erinomaiset vuorovaikutustaidot, vahva ja monipuolinen IT-osaaminen sekä IT-talousosaaminen.

Työn sisällössä painottuvat IT-integraattoripalvelun strateginen ohjaus ICT-tuotantonäkökulmasta (tavoitteiden seuranta, mittarit ja laadun kehittäminen sekä varmistaminen), strategiset suunnitelmat ja linjaukset ICT-tuotannon/palveluiden osalta. Lisäksi toimintaan sisältyy mm. ICT-palveluiden elinkaarenhallintaa, tuotantoon liittyvien ekosysteemien ja konseptien suunnittelua sekä niiden ohjausta ja elinkaarenhallintaa.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Ylempi korkeakoulututkinto ja tehtävän edellyttämä riittävä työkokemus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Laajaa kokemusta ICT-johtamisesta, ICT-palveluiden johtamisesta sekä hyvää taloudenhallintakykyä. Työssä menestyminen edellyttää strategialähtöisen suunnittelun lisäksi muutosjohtamis- sekä kehittämistaitoa.

Luemme eduksi: 

  • Kokemuksen laajoista IT-ympäristöistä sisältäen sekä perinteisiä on-premise -ratkaisuja että pilvipalveluita 
  • Kokemuksen julkisisista kilpailutuksista 
  • Kokemuksen laajoista monitoimittajaympäristöistä sisältäen sopimushallinnan 
  • Kokemuksen tiekarttojen laadinnasta 
  • Kokemuksen toimittajaohjauksesta 
  • Kokemuksen ohjausryhmätyöskentelystä 
  • ITIL-osaamisen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 5350,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Tietohallintojohtaja, Lampo Matti
P. 0401694802
matti.lampo@vantaa.fi
Tavoitettavissa ke 16.10.2019 klo 14-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.