(Poistunut julkaisusta)

Tietohallintopäällikkö / Sitra, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020


Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, jonka tavoitteena on reilu ja kestävä tulevaisuus – hyvä elämä, jota eletään maapallon kantokyvyn rajoissa.

Käytännössä Sitra ennakoi yhteiskunnan muutoksia, selvittää kehitysvaihtoehtoja, tekee ja rahoittaa kokeiluja, kehittää toimintamalleja ja tuo ihmiset ja organisaatiot yhteen, jotta uudistuminen onnistuu. Lue lisää meistä: www.sitra.fi.

Kaikki Sitran käyttämät tietojärjestelmät ovat pilvipalveluissa tai muuten palveluna hankittuja. Päivittäisessä käytössä ovat Microsoft 365 ja Power Platform -palvelut.

Oletko ICT-ratkaisujen monipuolinen tulevaisuudentekijä?

Etsimme nyt asiantuntevaan joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tietohallintopäällikköä

Haluat kehittää tulevaisuustalolle sopivia ICT-ratkaisuja ja olet kovan tason it-osaaja, jolla on kokemusta vaativien kehitysprojektien vetämisestä. Sinulla on vahva halu kunnianhimoisen it-strategian toteuttamiseen ja tahtoa rakentaa it-arkkitehtuuri, jossa uusien tulevaisuuden ratkaisujen luominen ja tarjoaminen sujuvat vaivatta.

Tietohallintopäällikkönä toimit Sitran tieto- ja asiakirjahallinnon esimiehenä ja vastaat Sitran kokonaisarkkitehtuurista ja tietojärjestelmien kokonaisuudesta. Teet läheistä yhteistyötä Sitran eri toimintojen kanssa ja johdat monenlaisia kehitysprojekteja. Vastuullasi ovat Sitran tietotekniset ratkaisut, niiden tietoturva ja yhteensopivuus. Vastaat osaltasi myös laite- ja ohjelmistohankinnoista sekä yhteistyö- ja toimittajaverkoston luomisesta, koordinoinnista ja yhteydenpidosta. Toimit myös tietosuoja-asetuksen mukaisena tietosuojavastaavana. Tehtävässäsi raportoit hallintojohtajalle.

 Odotamme sinulta

 • erinomaisia projektinjohtamistaitoja sekä laajaa käytännön kokemusta erilaisten järjestelmäratkaisujen ja palveluiden suunnittelusta sekä rakentamisesta
 • kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta esimiestyöstä sekä erinomaisia yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • kokemusta Microsoftin pilvipalveluista ja niiden hyödyntämisestä
 • vankkaa osaamista tiedonhallinnan kokonaisarkkitehtuurin kehittämisestä
 • näkemyksellisyyttä ja kiinnostusta edistyksellisiin it-ratkaisuihin (ml. tekoäly)
 • kykyä hankkia tietoa useista eri lähteistä sekä kykyä arvioida informaatiota, tuottaa uutta tietoa, hallita laajoja asiakokonaisuuksia ja tehdä itsenäisesti johdonmukaisia esityksiä ja ratkaisuja
 • intoa sujuvan ja tietoturvallisen käyttökokemuksen luomiseen ja viestinnällisesti toimiviin ratkaisuihin
 • tietoa julkisella sektorilla käytettävistä järjestelmistä sekä niiden hankintamekanismeista
 • sujuvaa englannin kielen taitoa
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä halua ja intoa oppia uusia asioita

Lisäksi arvostamme intohimoa it-alan kehityksen seuraamiseen, analyyttistä ongelmanratkaisukykyä sekä itsenäistä työotetta.

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaassa työyhteisössä, jonka tulevaisuustyön tähtäimessä on reilu ja kestävä tulevaisuus. Lisäksi pääset tekemään mielenkiintoista työtä yhdessä Sitran muiden huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • mahdollisuuden toiminnan prosessien uudistamiseen, sekä toimintaa tukevien tietojärjestelmien määrittelyyn ja kehittämiseen.
 • mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää organisaatiomme toimintaa.
 • näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Heidi Saario pe 29.5. klo 13–14 ja pe 5.6. klo 14–15, puh. +358 294 618 203. Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsulttiin Sani Kaajakseen ma 1.6. 12–13:30 ja to 4.6. klo 10–11:30, puh. +358 20 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 9.6.2020 mennessä.