(Poistunut julkaisusta)

Tietohallintopäällikkö / Aspa Palvelut Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020


Aspa Palvelut Oy tarjoaa itsenäistä elämää edistäviä asumispalveluja kaikille arkeensa ja asumiseensa tukea tarvitseville. Työntekijöitä Aspalla on noin 400, Aspa-koteja 39 ympäri Suomea. Hallinto sijaitsee Helsingissä. Lisätietoa: www.aspa.fi

Tervetuloa joukkoomme. Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Tietohallintopäällikköä

vastaamaan Aspa Palvelut Oy:n tietohallinnosta ja sen kehittämisestä.

Tietohallintopäällikkönä vastaat Aspa Palveluiden tietotekniikan soveltamisstrategiasta sekä osallistut koko konsernin tietojärjestelmien kehittämiseen. Olet myös mukana pohtimassa uusia teknologisia ratkaisuja yhdessä kehittämispäällikön ja operatiivisen johdon kanssa.

Vastuullesi kuuluu tietojärjestelmähankkeiden vuosisuunnitelmat ja -budjetointi palveluidemme tarpeiden pohjalta. Kehität ja ylläpidät yleisiä tietojärjestelmiä ja tietotekniikkaa siten, että ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla koko Aspa Palveluiden toimintaa ja strategian toteuttamista. It-tukemme on ulkoistettu, mutta olet myös itse valmis ratkomaan ja auttamaan henkilöstöämme käytännön it-kysymyksissä sekä huolehdit normaalin laitekannan sekä teknisten työkalujen hankinnoista ja ylläpidosta.

Työssäsi korostuu tiivis yhteistyö palvelutoimintamme henkilöstön, ulkoistetun it-tuen ja järjestelmätoimittajien kanssa. Arvostamme näkemyksellisyyttä, laaja-alaisuutta, palveluhenkisyyttä sekä kehittämishalukkuutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, tekemisen meininki ja positiivinen asenne työyhteisössä. Pidät langat käsissäsi ja projektit aikataulussa. Tietosuoja-asioihin perehtyminen katsotaan eduksi.

Odotamme ja arvostamme

  • soveltuvaa alan tutkintoa  
  • vankkaa työkokemusta tietojärjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa sekä kokemusta jonkin tietojärjestelmän käyttöönotosta
  • palveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä
  • oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä vastuunottokykyä
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa

Tarjoamme

  • mielenkiintoisen, laaja-alaisen ja vaihtelevan tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asioihin
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • viihtyisät ja modernit työtilat Helsingin Malmilla
  • työn kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä

Lisätietoja tehtävästä antavat talouspäällikkö Sanna Vanhatalo pe 14.2.2020 klo 9–11, puh. 040 55 66 589 sekä
MPS-konsultti Irene Turakainen ma 10.2.2020 klo 12–13, puh. 020 746 9457. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 23.2. mennessä.