(Poistunut julkaisusta)

Tietohallintokoordinaattori Oululaiseen IT- yritykseen!
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Etsimme Oululaiseen IT- alan yritykseen Tietohallintokoordinaattoria, jolla on kyky kehittyä Tietohallintopäälliköksi!

Tietohallintokoordinaattorin roolissa autat Tietohallintopäälliköitä yksittäisissä tehtävissä ja/tai pienissä projekteissa. Tehtävässä on tärkeää hallita kokonaisuuksia, osata organisoida sekä priorisoida asioita eri projektin vaiheissa. Työtehtäviisi kuuluu varmistaa projektien sujuva eteneminen ja sinun tulee hallita useita yhtäaikaisia tehtäviä. Olet osa tiimiä, mutta työhön kuuluu paljon myös itsenäistä työskentelyä. 

Toivomme, että sinulla on osaamista IT-alalta joko koulutuksen (esimerkiksi IT-tradenomi) tai työkokemuksen kautta. Teknisten kompetenssien osalta kaikki yleiseen IT-infraan liittyvä osaaminen on eduksi; esimerkiksi Microsoft Office -työkalut täytyy hallita hyvin.

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä rooliin kasvetaan Sarasen Digitalization & Software Academy -koulutusohjelman kautta! 

Tehtävä täytetään Digitalization & Software Academy -koulutusohjelmasta! Ohjelman aikana työskentelet yrityksessä koulutussopimuksella ja tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päättymisen jälkeen. Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi, hankkia uutta osaamista sekä päästä näyttämään omaa osaamista suoraan yritykseen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä tietohallinnon asiantuntijaksi!

Hae heti mukaan, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja sopivia hakijoita esitellään yrityksiin välittömästi! Viimeinen hakupäivä on 29.10.2019!

Hakijoiden esivalinta käynnistyy heti. 
Päästäksesi mukaan sinun tulee täyttää seuraavat kaksi hakemusta:

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687341?locations=Oulu&&announced=0&sort=1 (löydät koulutuksen numerolla 687341)

 

2. Tee tämän jälkeen Sarasen profiili osoitteessa: 

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalization-software-academy/hae-mukaan/

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana TE-palveluissa.  

Koulutukseen valitaan hakijat, joille löytyy työssäoppimispaikka yhteistyöyrityksestämme.

Lisätietoja ohjelmasta, rekrytoineista yrityksistä ja osallistujien kokemuksista: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalization-software-academy/. Voit myös olla yhteydessä suoraan ohjelman yhteyshenkilöihin: Anne Kauppi, 045 631 2298 (anne.kauppi@saranen.fi), Matti Asumaniemi, 050 355 0393 (matti.asumaniemi@saranen.fi)