(Poistunut julkaisusta)

Tietohallintoasiantuntija
Suomenlinnan Hoitokunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Etsitkö merkityksellistä työtä, jossa voit kehittyä ja vaikuttaa? Tervetuloa huolehtimaan maailmanperintökohde Suomenlinnasta!

Suomenlinnan hoitokunnan TIETOHALLINTOASIANTUNTIJA vastaa organisaation tietohallinnosta eli hän on toiminnallemme keskeisiä henkilöitä. Tietohallintoasiantuntija suunnittelee ja kehittää tietohallinnon toimintaa ja taloutta sekä niihin liittyvää seurantaa ja viestintää.

Tietohallintoasiantuntijan tehtävänä on kehittää tietohallintoa ja toimia tulkkina viraston ydintoimintojen, digitaalisen kehityksen ja tietohallinnon välillä. Hän tukee virastoa digitaalisten hankkeiden suunnittelussa ja läpiviennissä. Tehtäviin kuuluu myös esitystekniikan tekninen tuki ja sen kehittäminen sekä yhteyshenkilönä toimiminen Valtion tietohallinnon palvelukeskus Valtoriin.

Tietohallintoasiantuntija vastaa osaltaan viraston digitaalisen turvallisuuden ja tietosuojan toteutuksesta ja valvonnasta. Tietohallintoasiantuntija tukee virastoa tietohallinnon sisällöllisissä kysymyksissä ohjein, neuvoin ja koulutuksin.

Mitä odotamme

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antavat soveltuva korkeakoulututkinto sekä monipuolinen ja vahva työkokemus tietohallinnon eri osa-alueista, mm. vahva osaaminen ja kokemus erilaisista tietojärjestelmistä.

Sinulla tulee olla hyvä ymmärrys ja hahmotuskyky tietoliikenneverkkojen kokonaisuudesta. Kokemus projektien suunnittelusta ja läpiviennistä on tärkeää tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme itsenäiset ja vastuulliset tehtävät sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vireässä työyhteisössä. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja innostavan työympäristön sekä organisaation, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen. Ydinasioita ovat laadukas johtaminen ja esimiestyö. Saat olla mukana tuottamassa ainutlaatuisia kokemuksia historiallisessa ympäristössä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Työn etuina ovat mm. liukuva työaika ja etätyömahdollisuudet, lounastuki, liikunta- ja kulttuurisetelit ja monipuolinen työhyvinvointitoiminta.

Lisätietoja tehtävästä

Lue tarkemmat tiedot ja hae paikkaa valtiolle.fi-sivustolta. Lisätiedot toiminnastamme nettisivuiltamme osoitteesta www.suomenlinnanhoitokunta.fi.

Hae tätä työpaikkaa viimeistään 17.6.2018 klo 18.