(Poistunut julkaisusta)

TIETOHALLINNON KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ (KOKONAISARKKITEHTI)
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Helsingin yliopisto – Maailman parhaiden joukossa!

Vuonna 1640 perustettu Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja 15 muulla paikkakunnalla Suomessa.

Tietotekniikkakeskus on noin 200 ihmisen asiantuntijaorganisaatio, joka vastaa yliopiston kansainvälisen tason IT-infrastruktuurin ja -palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta opetuksen ja huippututkimuksen tarpeisiin. Tietohallinto-yksikkö vastaa tietotekniikkatoimialan ohjauksesta ja strategiasta, tietotekniikan arkkitehtuurien ja standardien asettamisesta, hankintapuitesopimusten tekemisestä, yliopiston keskitetyistä tietoturvallisuuspalveluista ja tietotekniikkatoimialan strategisesta suunnittelusta. Lisäksi tietohallinto seuraa toimialan palveluiden, volyymin ja kustannusten kehittymistä.

Tarjoamme haasteellisen asiantuntijatehtävän Suomen suurimman yliopiston tietohallinnossa.

Tietohallinto hakee yliopistolle

TIETOHALLINNON KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ (KOKONAISARKKITEHTIA)

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tietohallinnon kehittämispäällikkö toimii Helsingin yliopiston kokonaisarkkitehtina ja vastaa kokonaisarkkitehtuurityön käytännön toteuttamisesta. Hän koordinoi eri kohdealueiden vastuuarkkitehtien toimintaa, toimii yliopiston kokonaisarkkitehtuuriryhmän sihteerinä ja osallistuu korkeakoulujen väliseen yhteistyöhön yliopiston edustajana.

Työskentely laajassa heterogeenisessä ympäristössä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa tarjoaa hyvät mahdollisuudet oman asiantuntemuksen kehittämiseen ja käyttämiseen monipuolisesti. Tehtävässä toimimista ja kehittymistä tuemme yhteisten verkostojen, koulutusten, prosessien ja järjestelmien avulla. Tiedeyliopistona arvostamme osaamista ja kehitämme sitä aktiivisesti.

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme kokonaisarkkitehtuurimenetelmien (esim. Togaf, Kartturi, JHS179) tuntemusta, kokemusta tuloksellisesta arkkitehtuurityöstä sekä yliopistojen toiminnan tuntemusta. Tehtävä edellyttää erinomaisia ryhmätyö-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Arkkitehtuurityö vaatii hyvää kokonaisuuksien hallintaa, mallinnusosaamista ja prosessiajattelua. Tehtävässä tarvitaan hyvän suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. 

Tehtävän palkkaus perustuu Helsingin yliopistossa käytössä olevaan yliopistojen palkkausjärjestelmään. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Tehtävän täytössä käytetään koeaikaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi viimeistään 18.2.2018 ansioluetteloineen yliopiston verkkosivujen kautta: https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/tietohallinnon-kehittamispaallikko-kokonaisarkkitehti. Mahdolliset hakujärjestelmän tekniseen toimintaan liittyvät yhteydenotot: hr-tike(at)helsinki.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tietohallintopäällikkö Merja Eklin, merja.eklin@helsinki.fi, puh. 0505433796 ja tietohallintojohtaja Ilkka Siissalo, ilkka.siissalo@helsinki.fi , puh. 0408205380.