(Poistunut julkaisusta)

Tietohallinnon harjoittelija (Skanska Oppiva 2021, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Haemme korkeakouluopiskelijoita Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa ja pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi, selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Työskentelet Skanska Suomen Tietohallinnossa pääosin pääkonttorillamme Helsingissä tietotekniikan ja digitaalisten palveluiden parissa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että tietojärjestelmät integraatioineen palvelevat laadultaan ja toiminnollisuuksiltaan rakennusliiketoimintaa ja rakentamisen prosesseja. Teet tiivistä yhteistyötä IT-toimittajien kanssa varmistaen sovittujen asioiden toteutumisen niin tukitoiminnoissa kuin kehitysprojekteissa.

Osallistut omatoimisesti tietojärjestelmien kehittämiseen sekä koordinoit ja ohjaat järjestelmätoimittajien päivittäistä ylläpito- ja kehitystyötä. Huolehdit ohjelmisto-, palvelu- ja tuotepäivityksien ja uusien ominaisuuksien käyttöönotoista yhdessä toimittajien kanssa.

Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvän alan viimeisimpien teknologioiden parissa sekä kehittymään tehtävässäsi joka vuosi vaativampiin tehtäviin.

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan 17.1.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Käymme hakemuksia läpi ja lähetämme ensimmäisiä kutsuja videohaastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa. Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avainsanat: IT, tietohallinto, tietojärjestelmät, IT alan harjoittelu